2777
2789
عنوان

ببخشید دوستان کسی اطلاع داره

162 بازدید | 11 پست

سلام شبتون بخیر 

کسی میدونه اتوبوسا شروع بکار کردن یا نه ؟؟؟

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره فعالن

یعنی کار میکنن ؟؟

اخه تبریز تا دیروز هیچ اتوبوسی کار نمیکرد 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
آره از قبلم بود ولی تو اخبار نشون دادن صندلیا یکی درمیان میشه بشینی

توتبریز چرا اتوبوسا کار نمیکنن مس

مرسی دوستای گل

یعنی کار میکنن ؟؟ اخه تبریز تا دیروز هیچ اتوبوسی کار نمیکرد 

سلام گلساجون خوبی من توی تاپیک درباره پماداستروژن ازتون سوال کردم دخترم چسبندگب داشت بامصرف پمادخوب شدفقط بکوچولومونده منتهابعداز۴هفته مصرف هردوسینش عین سنگ سفت شده دکترگفته دیگ نزن تارفع بشه شمادراینباره چیزی نمیدونی؟دخترم ۱۸ماهشه

وخدایی که بشدت کافیست
سلام گلساجون خوبی من توی تاپیک درباره پماداستروژن ازتون سوال کردم دخترم چسبندگب داشت بامصرف پمادخوب ...

سلام عزیزه دلم ممنون 

استروژن بالاخره یه داروی هورمونیه عزیزم قطعش کنی سینه هاش خوب میشه ولی به نظرم هر از گاهی از پماد برا دخترت استفاده کن چون ممکنه دوباره بیاد بچسبه 

برا من که اینکار و میکرد دکتر مثلا ازیه هفته شروع میشد اروم اروم فاصله شو بیشتر میکرد تا رسید مثلا ماهی یبار بعدم کلا قطع کرد 

سلام عزیزه دلم ممنون  استروژن بالاخره یه داروی هورمونیه عزیزم قطعش کنی سینه هاش خوب میشه ولی ب ...

ممنون ارت منم میزنم ولی اخه سینش عین سنگ شده گفته قطع کن فعلاوازلین بزن ک نچسبه بعدمجددسینش ک خوب شدپنادبزن اون یکمم واشه 

من فقط سرهمون سفت شدنش نگرانم گفت براپماده ولی میترسم بمونه براش 

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون ارت منم میزنم ولی اخه سینش عین سنگ شده گفته قطع کن فعلاوازلین بزن ک نچسبه بعدمجددسینش ک خوب شد ...

خوب  دیگه گفته وازلین بزن 

اونم یه جورایی چرب میکنه نیمذاره واژن بهم‌بچسبه 

قطعش کن عزیزم 

همون وازلین و بزن