2777
2789
عنوان

خانما هر کی بچه ی پیش دبستانی داره یه لحظه میشه بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 41 پست
منم از حرف زور بدم میاد، وسایلشو که نمیتونه نده، البته من اسفند رفتم کتابهاشو آوردم کلاس مجازی هم گ ...

میگه وسایلاشو نو نمیدم دیگه البته من پرداخت کردم ولی میگم باید پول منو پس بده که نمیده وسایل بقیه رو هم نمیده الان البته وسایل منم نداده میگه باید جمع کنم بهتون خبر میدم منم گفتم من کلاس مجازی نمیخوام ولی خیلی بی منطقه طرف

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم، چهارصد تومن پولی نیست ولی اینکه بخوان به زور بگیرن و زرنگی بدونن زور داره از الان شجاع ب ...

550 تومن گرفتن، خوب من خودم تو زندگیم کلی مشکل دارم انصاف نیست اینا بخوان پول منو بچه ام رو بحورن

میگه وسایلاشو نو نمیدم دیگه البته من پرداخت کردم ولی میگم باید پول منو پس بده که نمیده وسایل بقیه رو ...

زنگ بزنید حتما شکایت کنید، وسایل رو ممکنه بهونه بیارن جمع نکردیم عیبی نداره ولی در نهایت مجبورن کامل بهتون پس بدن

هی فلانی زندگی شاید همین باشد یک فریب کوچک ساده
ای بابا پس من فردا زنگ بزنم بهشون بگم.من شهریه اسفند پرداخت کردم

من که هم اسفند هم سال جدید رو کامل پرداخت کردم و تسویه کردم حالا برنمیگردونن اعصابمو خورد کردن

زنگ بزنید حتما شکایت کنید، وسایل رو ممکنه بهونه بیارن جمع نکردیم عیبی نداره ولی در نهایت مجبورن کامل ...

به بهزیستی زنگ بزنم؟

550 تومن گرفتن، خوب من خودم تو زندگیم کلی مشکل دارم انصاف نیست اینا بخوان پول منو بچه ام رو بحورن

من ماهیانه میدادم، ماهی چهارصد، صد هم سرویس میشد پونصد، الان پول اسفند و فروردینش شد یه تومن کلی واسه خودش لباس و اسباب بازی و وسیله خرید، میگه مامان من دیگه نمیرم هر ماه پولشو بده 😂😂😂😂😂

شما چقدر پرداخت کردید

شهریه ی دختر من ماهی 150 بود که تا بهمن داده بودم 550 تومن مونده بود که کامل تسویه کنم سال تحصیلیو که اونم اول اسفند همشو یکجا واریز کردم

من ماهیانه میدادم، ماهی چهارصد، صد هم سرویس میشد پونصد، الان پول اسفند و فروردینش شد یه تومن کلی واس ...

واللا بخدا مگه چیکار میکنن که این همه پول بدیم وقتی تعطیله خداییش زور داره البته مال دختر من با سرویسش 310 تومن بود

مگه قبلا چجوری میگرفتن؟

قبل از اون هم ماهیانه می گرفتن 

از اول اسفند هم مربیش گفت اگه شهریه رو پرداخت نکنید مدرک گذروندن پیش دبستانی رو نمی دم بهتون ما هم مجبوری داریم پرداخت می کنیم

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
واللا بخدا مگه چیکار میکنن که این همه پول بدیم وقتی تعطیله خداییش زور داره البته مال دختر من با سروی ...

آره بابا، والا زور داره دیگه از اونا هم بخوریم، فکر میکنن خیلی زرنگن

الکی میگن مدرک نمیدیم، خوب ندین مدرک داخلی شما چه ارزشی داره

البته من تا با دبستان دخترم صحبت نکردم و نگفتن که مدرک پیش واسشون ارزش نداره خیالم راحت نشده بود