دختر من پیش دبستانی میره بعد من همیشه تا بهمن شهریه اش رو سر وقت داده بودم از اول اسفند هم که خورد به تعطیلی منم که فکر نمیکردم این تعطیلی ها ادامه داشته باشه همون اول یا دوم اسفند کل شهریه ی باقی مونده اش رو تسویه کردم بعد هم آموزش پرورش اعلام کرد مهد کودک ها باید شهریه این مدت که تعطیل بوده رو عودت بدن من از چند تا از دوستامم که بچه ی پیش دبستانی دارن پرسیدم هیچ کدوم شهریه ای واسه ی این مدت پرداخت نکردن اونایی هم که پرداخت کردن بهشون برگردوندن ولی حالا مدیر دخترم پول رو برنمیگردونه میخوام بدونم کسی بوده تو این مدت شهریه ای پرداخت کرده باشه؟
شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
منم از حرف زور بدم میاد، وسایلشو که نمیتونه نده، البته من اسفند رفتم کتابهاشو آوردم کلاس مجازی هم گ ...
میگه وسایلاشو نو نمیدم دیگه البته من پرداخت کردم ولی میگم باید پول منو پس بده که نمیده وسایل بقیه رو هم نمیده الان البته وسایل منم نداده میگه باید جمع کنم بهتون خبر میدم منم گفتم من کلاس مجازی نمیخوام ولی خیلی بی منطقه طرف
شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
550 تومن گرفتن، خوب من خودم تو زندگیم کلی مشکل دارم انصاف نیست اینا بخوان پول منو بچه ام رو بحورن
من ماهیانه میدادم، ماهی چهارصد، صد هم سرویس میشد پونصد، الان پول اسفند و فروردینش شد یه تومن کلی واسه خودش لباس و اسباب بازی و وسیله خرید، میگه مامان من دیگه نمیرم هر ماه پولشو بده 😂😂😂😂😂