دختر من پیش دبستانی میره بعد من همیشه تا بهمن شهریه اش رو سر وقت داده بودم از اول اسفند هم که خورد به تعطیلی منم که فکر نمیکردم این تعطیلی ها ادامه داشته باشه همون اول یا دوم اسفند کل شهریه ی باقی مونده اش رو تسویه کردم بعد هم آموزش پرورش اعلام کرد مهد کودک ها باید شهریه این مدت که تعطیل بوده رو عودت بدن من از چند تا از دوستامم که بچه ی پیش دبستانی دارن پرسیدم هیچ کدوم شهریه ای واسه ی این مدت پرداخت نکردن اونایی هم که پرداخت کردن بهشون برگردوندن ولی حالا مدیر دخترم پول رو برنمیگردونه میخوام بدونم کسی بوده تو این مدت شهریه ای پرداخت کرده باشه؟
شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه آموزش پرورش گفته باید برگردوندن خدایی بی انصافی نصف سال که واسه برف و سرما تعطیل بود اون هیچی پولشو دادیم ولی الان خیلی زور داره وقتی بچه یه کلمه یاد نگرفته و هیچ آموزشی نمیبینه چه پولی بدیم؟
شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....