2777
2789

دختر من پیش دبستانی میره بعد من همیشه تا بهمن شهریه اش رو سر وقت داده بودم از اول اسفند هم که خورد به تعطیلی منم که فکر نمیکردم این تعطیلی ها ادامه داشته باشه همون اول یا دوم اسفند کل شهریه ی باقی مونده اش رو تسویه کردم بعد هم آموزش پرورش اعلام کرد مهد کودک ها باید شهریه این مدت که تعطیل بوده رو عودت بدن من از چند تا از دوستامم که بچه ی پیش دبستانی دارن پرسیدم هیچ کدوم شهریه ای واسه ی این مدت پرداخت نکردن اونایی هم که پرداخت کردن بهشون برگردوندن ولی حالا مدیر دخترم پول رو برنمیگردونه میخوام بدونم کسی بوده تو این مدت شهریه ای پرداخت کرده باشه؟

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم اسفند رو پرداخت کرده بودم که بهم عودت دادن کلاسهای مجازی هم شرکت نکردم و شهریه ای هم نداد ...

الان مدیر اینا میگه میخواد کلاس مجازی بذاره و هرکی شهریه رو نده بهش مدرک و حتی وسایل خود بچه ها رو نمیدم الان من چیکار کنم با این زن اعصابمو خورد کرده

من برای برادرم از اول پرداخت کردیم ولی پس نمیدن

آخه آموزش پرورش گفته باید برگردوندن خدایی بی انصافی نصف سال که واسه برف و سرما تعطیل بود اون هیچی پولشو دادیم ولی الان خیلی زور داره وقتی بچه یه کلمه یاد نگرفته و هیچ آموزشی نمیبینه چه پولی بدیم؟

الان مدیر اینا میگه میخواد کلاس مجازی بذاره و هرکی شهریه رو نده بهش مدرک و حتی وسایل خود بچه ها رو ن ...

منم از حرف زور بدم میاد، وسایلشو که نمیتونه نده، البته من اسفند رفتم کتابهاشو آوردم

کلاس مجازی هم گفتم نمیخوام و پولی نمیدم

یه برگه میدن بهتون که خودشون صادر میکنن و من دبستانی که قراره دخترم بره زنگ‌زدم پرسیدم و بهم گفتن اون برگه بی ارزشه

هی فلانی زندگی شاید همین باشد یک فریب کوچک ساده
برای دبستان هم هیچ نیازی به مدرک پیش دبستانی نیست، میتونید با بهزیستی شهرتون امور مهدکودکها صحبت کنی ...

فکر کنم مجبور شم همین کارو کنم

فکر کنم مجبور شم همین کارو کنم

اره عزیزم، چهارصد تومن پولی نیست ولی اینکه بخوان به زور بگیرن و زرنگی بدونن زور داره

از الان شجاع بودن رو هم به بچه هامون باید یاد بدیم

هی فلانی زندگی شاید همین باشد یک فریب کوچک ساده