2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی یکی بیاد بگ اره تعریفشو شنیدم

واقعیتشو بگم ی بارم رفتم فریدونی, داروهاش در حد ی تومن شد نرفتم بگیرم, ولی داداش دوستم پوست داغوووون, موهاش کامل ریخت, حالا بیا ببین چه مو و پوستی داره

واقعیتشو بگم ی بارم رفتم فریدونی, داروهاش در حد ی تومن شد نرفتم بگیرم, ولی داداش دوستم پوست داغوووون ...

من قصد دارم بعدکرونا برم پیشش

میخام بدونم چه ضدآفتابی تجویز میکنه ک بخرم..ضدافتابم تموم شده معلومم نیس ک  کی میرم پیشش

من قصد دارم بعدکرونا برم پیشش میخام بدونم چه ضدآفتابی تجویز میکنه ک بخرم..ضدافتابم تموم شده معلومم ...

من گفتم سینره میزنم, گفت همون خوبه دیگه برام ننوشت, بعدم داروهاشو جوری مینویسع ک فقط داروخونه ی مد نظرش بهت بده, من صدجا بردم شاید تفاوت قیمت داشته باشه همشون گفتن نمیتونیم فقط همونجایی ک خودش گفته میخونن

من رفتم واسه جوش و لک, و برای ریزش مو, ی لیست از غذاهایی هم ک نباید بخورم داد واسه جوش

من جوش میزدم یه مدت...بیشترگرمی ک میخورم میزنه

الان یه عرق کاسنی میخورم هرروز خیلی خوب شدم

ولی اون جوشایی ک زدم همش لک شده