2777
2789
@بهاارر۷۸       تشریف بیار دانستی بخونیم 😎😎

مرسی فدات فعلا برم🤓🏃🏻‍♀️

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
مرسی فدات فعلا برم🤓🏃🏻‍♀️

میخوای بری 😐😐باشه برو زود بیا😍😍👋

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلفل دلمه‌ای سبز، زرد و قرمز ،یک گیاه نیستند

این سبزیجات همیشه یک گیاه نیستند. اگرچه برخی فلفل سبزها، فلفل قرمز نرسیده هستند، اما فلفل دلمه‌ای سبز، قرمز، همگی گیاهان منحصر به فردی با دانه‌های متفاوت هستند.

آنچه دلم خواست نه آن شد...آنچه خدا خواست همان شد

رنگ خوراکی قرمز که در دراژه اسکیتلز استفاده می‌شود از سوسک پخته تهیه می‌شود

کارمین، یا کارمینیک اسید، یک رنگ خوراکی قرمز رایج است که در اسکیتلز، تنقلاتی با طعم توت فرنگی و تمشک و حتی رژلب یافت می‌شود. کارمینیک اسید از سوسک‌ له شده‌ای به نام «Dactylopius coccus» تهیه می‌شود.

انگور در مایکروویو منفجر می‌شود

این یک آزمایش علمی جالب و خطرناک است: اگر دانه انگور را از وسط نصف کنید و آن را در مایکروویو بگذارید، به یک گلوله آتشین از پلاسما و نور تبدیل می‌شود. ماکروویو از پرتو‌های مایکروویو برای تولید گرما استفاده می‌کند. اگر هیچ چیزی در آن نگذارید یا چیز بسیار کوچکی مثل دانه انگور بگذارید که انرژی کافی جذاب نمی‌کند، امواج الکترومغناطیس متمرکز می‌شوند. خود انگور مثل یک آنتن عمل می‌کند و رسانای برق می‌شود و گلوله‌های پلاسمایی کوچک ایجاد می‌کند.

جوزهندی افزودنی موردعلاقه خیلی از شماست، اما بیش از حد از آن استفاده نکنید. خوردن جوزهندی بیش از حد اثراتی مثل مواد توهم‌زا دارد، مثل احساس خروج از بدن، تهوع، سرگیجه و کند کردن فعالیت مغز. برای چنین اثری باید بیش از دو قاشق غذاخوری جوزهندی بخورید، بنابراین جای نگرانی نیست.