سگها با توجه به مقدار بویی که از شما در خانه مانده، میتوانند بگویند کی به خانه برمی گردید. اگر شما هر روز در ساعات مشخصی رفت و آمد کنید، سگ شما بر اساس بویی که از شما در خانه مانده، درست همان ساعتی که به خانه برمیگردید پشت در یا پنجره منتظر شما میماند.
مارمولکا موقع فرار از شما دمشون کنده میشه و تکون میخوره که گولت بزنن بعدم دوباره دم در میاره
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کلاغها چهرهها را به خاطر میسپارند و میتوانید با آنها دوست شوید. البته، برای دوست شدن با کلاغها باید به آنها غذا بدهید. اما بعدا شما را میشناسند و بالای سرتان پرواز میکنند. ارزشش را دارد!
[QUOTE=133915958]لایک به امضات واقعا اون صحنه ها رو مجسم کردم و لذت بردم🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚
خیلی ممنونم عزیزم 😘❤
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
ببیشتر ما، با همان رنگ چشمی که به دنیا میآییم، میمیریم. این به خصوص در مورد آسیاییها و آفریقاییها صدق میکند که سطح ملانین در سیستم آنها بالاست. اما در مورد قفقازیها کمی متفاوت است. نوزادی با اصالت اروپایی ممکن است با چشمان آبی به دنیا بیاید و بعدا رنگ آن مثلا به فندقی تغییر یابد
نوزاد شما احتمالا سلیقه موسیقی شما را میشناسند. این به لطف توانایی شنوایی نوزادان در رحم مادرشان اتفاق میافتد. تحقیقات دانشگاه هلسینکی نشان میدهد که نوزادان آهنگی را که در رحم مادرشان میشنیدند تا چهار ماهگی تشخیص میدهند. نکته عجیب اینجاست که اگر برای نوزادتان آهنگی پخش کنید که دربارداری گوش میدادید، آرام میشود
معمولا بعد از خرد کردن سیر، انگشتانتان بوی بدیمیگیرند. ما به شما میگوییم چطور بوی دستتان را از بین ببرید: دستان خود را زیر شیر آب سرد بگیرید و آنها را به یک شیء استیل بمالید.
🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن