2777
2789
عنوان

غربالگری اول ریسک بالا😭

1667 بازدید | 27 پست

سلام ببخشید من دوباره تایپیک زدم 😔همش از استرسه، خانوما کسی بوده غربالگری اولش سندروم دانو براش های ریسک زده باشه ولی سلفری بده بچه سالم باشه؟ 

من ۳۱سالمه، سونودادم ان تی ۱.۳ بود تیغه بینی هم دیده شد همه چی اکی بود ولی ازمایش خونم ریسک سندروم دانو زده ۱به ۱۶۰از هفته قبل شب و روز ندارم همش استرس ،سلفری دادم آخر هفته جوابش بیاد، خواهش میکنم کسی شرایطش مثل من بوده بچش سالم بود بیاد از تجربش بگه یه دلگرمی برای منو خانومایی که الان مثل من هستن و استرس دارن باشه، 

خدایا خودت مواظبش باش🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تاحالا نشنیدم کسی سلفری یا امینو بده و بچه مشکل داشته باشه

ی مقدار بالا بودن ازمایش خون به خاطر سنته اگه فرضا ۲۵ بودی احتمالا های ریسک نمیشدی اینا همش احتماله همین تازه اونم ۱ به ۱۶۰ عزیزم فکر کن از ۱۶۰ مورد ممکنه احتمال داره ی مورد مشکل داشته باشه خب احتمال قوی ای نیست..

ان تیتم که خوب بوده.

نگرانی حق داری ولی توکل کن و مطمئن باش هیچی نیست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بهت قول میدم بچت سالمه. خیلی زیاده این موردا

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
عزیزم تاحالا نشنیدم کسی سلفری یا امینو بده و بچه مشکل داشته باشه ی مقدار بالا بودن ازمایش اون به خا ...

دکترم گفته توی غربالگری اول مهم سونو هست آزمایش خیلی مهم نیست سلفری هم‌نمیدادم چیزی نمیگفت ، برعکس دکترای دیگه که میترسونن بهم دلگرمی دادم ولی این استرس لعنتی دست از سرم بر نمیداره ،

خدایا خودت مواظبش باش🙏
هرچی تایپیک راجب این موضوع بود تو نینی سایت خوندم باز دلم اروم‌نمیشه 

ای پس توکلت کجا رفته ..اروم باش همین استرست سمه واسه نی نی...من قوللللل میدم هیچیش نیست نی نیت چون ب بخشندگی خدا مطمئنم

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

چه آزمایش خونی ؟؟ چرا دکتر واسه من ننوشته؟؟

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
اره عزیزم. این مسئله خیلی زیاد اتفاق می یوفته. نگران نباش. معمولا 99 درصدشون مشکلی ندارن. دختر خالمم ...

خدا کنه برای منم همینطوری بشه

خدایا خودت مواظبش باش🙏
عزیزم واسه منم متوسط شد ولی تو غربالگری دوم جوابش خوب بود واقعا به این نتیجه رسیدم ازمایش غربالگری چ ...

بهم گفت دکتر آمینو خط سقط داره گفتش مریض دیدم آمینو داده بچه سقط شده جواب اومده بچه سالم 

خدایا خودت مواظبش باش🙏
دکترم گفته توی غربالگری اول مهم سونو هست آزمایش خیلی مهم نیست سلفری هم‌نمیدادم چیزی نمیگفت ، برعکس د ...

خب شکر خدا که دکترتم گفت..استرست طبیعیه ولی سعی کن کنترل کنی خودتو.هر روز سوره حجرات بخون خدا خودش مواظب تو دلیته.

مثل روز واسم روشنه هیچ مشکلی وجود نداره گلم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ای پس توکلت کجا رفته ..اروم باش همین استرست سمه واسه نی نی...من قوللللل میدم هیچیش نیست نی نیت چون ب ...

صبح تا شب میگم خدایا خودت مواظبش باش خودت رحم کن

خدایا خودت مواظبش باش🙏