2777
2789
عنوان

غربالگری اول ریسک بالا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 27 پست
خب شکر خدا که دکترتم گفت..استرست طبیعیه ولی سعی کن کنترل کنی خودتو.هر روز سوره حجرات بخون خدا خودش م ...

ایشالا خدا از دهنت بشنوه عزیزم

خدایا خودت مواظبش باش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دیدم ابجیه من الان پسرشم شش ماهشه ریسک بالا زدن سل فریش سالم بود تازه ان تیش 2 بود مطمعن باش سالمه اصلا کتر سونو میگف غیر ممکنه ان تی پایین دو باشه تیغه بینی دیده بشه بچه سندرم دان باشه دیگه خیلی خیلی درصدش پایینه من ازمایششوندادم بخاطر این استرس فقط سونوشو رفتم چیه بابا خاهرم انقد استرس کشید

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
بله دیدم ابجیه من الان پسرشم شش ماهشه ریسک بالا زدن سل فریش سالم بود تازه ان تیش 2 بود مطمعن باش سال ...

خداروشکر عزیزم دکتر منم دقیقا همینو گفت ، دکتر سونو گرافی هم جوابمو گرفتم بهش گفتم گفتش منم بعید میدونم چیزی باشه، کاش آزمایش خون نمیدادم واقعاداین همه استرس واسه یه زن باردار سمه، بیخیالم نمیشه شد بعد دیدن اون نمودار قرمز لعنتی

خدایا خودت مواظبش باش🙏
خداروشکر عزیزم دکتر منم دقیقا همینو گفت ، دکتر سونو گرافی هم جوابمو گرفتم بهش گفتم گفتش منم بعید مید ...

اره دقیقا، اصلا من به این اعتقاد دارم خدا اگه بخاد بچه ناسالم به ادم بده کاری میکنه که بعد تولد مشکلی براش پیش بیاد کلن باید سپرد به خدا

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
اره دقیقا، اصلا من به این اعتقاد دارم خدا اگه بخاد بچه ناسالم به ادم بده کاری میکنه که بعد تولد مشکل ...

ایشالل خدا خودش ایندفعه دلمو شاد کنه 

خدایا خودت مواظبش باش🙏

ببین دوستم همش چرت و پرته دعوا سر لحاف ملانصرالدینه

اون پوله میخان بگیرن

چقدر هزینت شد برا سلفری؟ ۱۸۰۰؟

ببین مهم ان تیه

بقیش چرت و پرته

آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
ببین دوستم همش چرت و پرته دعوا سر لحاف ملانصرالدینه اون پوله میخان بگیرن چقدر هزینت شد برا سلفری؟ ...

خدا کنه همین که میگی باشه ، یعنی اینهمه باردار همه توی ریسکن؟ مگه داریم اینهمه ریسک سندروم و تریوزومی،؟؟؟؟ خدا ازشون نگذره اینهمه استرس بهمونومیدن، کاش اصلا آزمایش خون ع بالگری نمیدادم راحت تر بودم. من ۱۵۰۰ دادم واسه سلفری، اونروزم که رفتم بازم بودن خانومایی که برای سلفری اومده بودن، 

خدایا خودت مواظبش باش🙏
خدا کنه همین که میگی باشه ، یعنی اینهمه باردار همه توی ریسکن؟ مگه داریم اینهمه ریسک سندروم و تریوزوم ...

بابا جدیدن دارن همرو میفرستن سلفری

به نظر من اگه ان تی ۲به بعد بود برید

بقیشون چرته

خودم فردا میرم ازمایش غربالگری صبح

ان تی دیشب دادم ۱.۶ بود

ماشالا همه حرکاتش نشون میداد سالمه تتبغه بینی چه عرض کنم دماغ باباش بود دیگه یه جورایی

سندروم دان چی بابا دلت خوشه🤣🤣🤣🤣🤣

هیچ نگران نباش

فقط بخند به این روزا

و لعنت بفرست به باعث و بانی این استرسایی که تو تن زنای باردار انداختن

آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
بابا جدیدن دارن همرو میفرستن سلفری به نظر من اگه ان تی ۲به بعد بود برید بقیشون چرته خودم فردا ...

😁😁😁بچه منم دماغش قشنگ معلومه تو اون عکس سیاه سفید😁مرسی از انرژی مثبتت عزیزم ❤❤❤

خدایا خودت مواظبش باش🙏
بهم گفت دکتر آمینو خط سقط داره گفتش مریض دیدم آمینو داده بچه سقط شده جواب اومده بچه سالم 

میگن احتمالش یک درصده، خیالت راحت باشه عدد ان تیت خوب بوده بچه مشکلی نداره

تیکر تولد نفس مامان❤