یه بسته ۲۱ تاییش تموم شده و پر نشدم الان باید دوباره بسته ی دیگه بخورم ؟
خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈 و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار .
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈 و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار .
ن دیگه نخور الان برو سونو کیستت رفع شده من رفتم دکتر کیستم ۴ سانت بود ۱۴ روز خوردم بعد رفتم سونو هنوز پری هم نشده بودم دکتر گفت کیست رفع شده
ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌