2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۴۵۰ البته به منصف بودن طلا فروش هم بستگی داره من نه درصد مالیات و سه درصد ارزش افزوده حساب کردم جمع ...

ببین من دیروز یه انگشتر خریدم دست دوم بمن گفت گرمی هفتصد میشه ولی همه میگن قیمت نو بت داده میخوام همینو بدونم سرم کلاه گذاشته یا ن

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
ببین من دیروز یه انگشتر خریدم دست دوم بمن گفت گرمی هفتصد میشه ولی همه میگن قیمت نو بت داده میخوام هم ...

خب دست دوم از مغازه اگه گرفتی خوبه ولی از دوست آشنا گرفتی باید همون ۱۳۲۸ هزار بهت می داد

یعنی ۱۴۰۰ پول دادی؟ بزار قاعده کلیشو عرض کنم طلای دست دوم بین پنج الی ده هزار تومان زیر قیمت بازار فروخته میشه اجرت نداره ولی طلا فروش ها همون دوازده درصد رو بهش اضافه می کنم یعنی نه درصد مالیات و سه درصد ارزش افزوده دو گرم طلای شما به صورت خالص و بی اجرت و مالیات میشه ۱۳۰۰ به قیمت روز 

خب دست دوم از مغازه اگه گرفتی خوبه ولی از دوست آشنا گرفتی باید همون ۱۳۲۸ هزار بهت می داد

ن اشنا نبود،پس یعنی درست حساب کرده برام

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
چرا همه چیو ب مسخره میگیرید من کجای حرفم گفتم شش سوت رو برام حساب کنن انقد خریدم میخوام مبلغ درستشو ...

مسخره نکردم، جدی گفتم، تکلیف اون دو گرم مشخصه، فقَط شش سوت نمیشه حساب کرد گیج کننده اس 😐 منظوری نداشتم 🌻