2777
2789
عنوان

بنظرتون این پول حرومه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 156 پست

اگر میتونید پیداش کنید بهش بدین 

اگر دزدی باشه اه نارضایتی پشتشه اگرم مال خودش بوده ممکنه با پولش زندگیش زیر و رو بشه 

فعلا به عنوان امانت نگهدار  شاید دوبا ه دیدینش

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 

به احتمال زياد دزدي بوده مردا كه زود ميفهمن طرف چه كاره هست  وطرف حرفاش راسته يا دروغ  به نظرم حلال نيست

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون والکی راضی نکنین حلال نیس چ بساگوشیم بخری باهاش حالانه دوسال دیگه این گوشی به ی طریق ازدستت میره بادآورده رابادمیبرددیدم که میگم همیشم ی حس کلنجاری باخودت داری.

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...
حالا بیست میلیون ندی اپل  دنیا به اخر میرسه؟    حالا ۲۴ میلیون مفت اومده تو دستت نرین ...

اره راست میگیا میتونم یه نیم ست بخرم 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
اره راست میگیا میتونم یه نیم ست بخرم 

مشخصه اصلا واست حلال و حروم مهم نیست 

این همه گفتیم حرومه تو فکر اینی که با پول چکار کنی 

تاپیک زدنت واسه چیه دیگه؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

[QUOTE=133871070]شانس تو زده اینجور از اب در اومده شوهر من که میمیره بده دندون درست کنم [/QUOTEجدی؟من یه غلطی کردم گفتم ازاین خوشم میاد دیدم امشب بایه النگواومد اماته دلم ازخودم بدم میاد ..بااینکه نه اصرارکردم نه حرف خریدشو زدم حس گناه دارم .کلااینجوریه هرچی بخام باییییید بخره به هرقیمتی این زیاد خوب نیست ولی

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
اره شاید بهش فشار اورده بودی که من این اپل میخوام

نه اصلاااا باورکن

دروغ چرا میدونست ازاین اپل خوشم میاد ..ولی واقعامردا اینقدر ...اندکه واسه زنشون دست ب هرکاری میزنن&n ...

من میگم شوهرت الکی میگه

طلا مستعمل خریده

پس انداز داشته

الان رو کرده

این داستان رو هم سر هم کرده واست

یهویی بگی گوشی می‌خوام و اونم برات النگو بیاره

یه کم بوداره

اگه یقین به ملکیت اون معتاد داره که قطعا چنین معامله ای چون با رضایت مالک و مشتری بوده، حلاله و مشروع و اگر یقین به دزدی بودن مال داشته باشه و اقدام به معامله کنه قطعا حرامه ولی اگه یقین به ملکیت اون نداره و اقدام به چنین معامله ای بکنه و شک داشته باشه که آیا دزدی بوده یا نه، صرف این شک باعث حکم به بطلان معامله کردن و دزدی بودن مال نمیشه هرچند که احتیاط در ترک چنین معاملات شبهه ناکی هست چون مالش شبهه ناک ولی حرام نیست این فتوای قاطبه مراجع عظام هست