امشب شوهرم اومدخونه و یه النگو پهن قدیمی سنگین که حدودا ۲۴میلیون پولشه دادبهم گفت بفروش برای خودت مبایل بخر ..گفتم ازکجااوردی گفت یه بدبختی قیافشم تابلوبود معتادبوده میگفته مال مادربزرگمه فوت کرده میترسم ببرم بفروشمش خلاصه معتادبوده ووضعش درست نبوده شوهرمم پنج میلیون بهش داده وبرداشته ازش ..دلم یه جوریه حس خوبی ندارم چیکارکنم بنظرتون؟؟درضمن کاربر قدیمیم تعلیق شدم
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا بیست میلیون ندی اپل دنیا به اخر میرسه؟ حالا ۲۴ میلیون مفت اومده تو دستت نرین ...
اره راست میگیا میتونم یه نیم ست بخرم
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
[QUOTE=133871070]شانس تو زده اینجور از اب در اومده شوهر من که میمیره بده دندون درست کنم [/QUOTEجدی؟من یه غلطی کردم گفتم ازاین خوشم میاد دیدم امشب بایه النگواومد اماته دلم ازخودم بدم میاد ..بااینکه نه اصرارکردم نه حرف خریدشو زدم حس گناه دارم .کلااینجوریه هرچی بخام باییییید بخره به هرقیمتی این زیاد خوب نیست ولی
اگه یقین به ملکیت اون معتاد داره که قطعا چنین معامله ای چون با رضایت مالک و مشتری بوده، حلاله و مشروع و اگر یقین به دزدی بودن مال داشته باشه و اقدام به معامله کنه قطعا حرامه ولی اگه یقین به ملکیت اون نداره و اقدام به چنین معامله ای بکنه و شک داشته باشه که آیا دزدی بوده یا نه، صرف این شک باعث حکم به بطلان معامله کردن و دزدی بودن مال نمیشه هرچند که احتیاط در ترک چنین معاملات شبهه ناکی هست چون مالش شبهه ناک ولی حرام نیست این فتوای قاطبه مراجع عظام هست