2777
2789
عنوان

روزه

149 بازدید | 27 پست

من از قبل سن تکلیفم هرسال روزه هامو گرفتم...امسال کنکور دارم پدرمم حالشون خوب نیست ای سیو بستری ان..چند وقتیه خوابمو جابجا کردم برا ماه رمضون امروزم امتحانی روزه گرفتم...ولی واقعا بهم ریختم...نمیدونم چیکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حکم ازت ساقط نمیشه 

بگیر

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

حسابی خودتو تقویت کن 

شیره  ، عسل  ،  چیزهای مقوی بخور 

مطمئن باش  خدا حسابی کمکت میکنه 

ان شاءالله پدرتونم بهتر شن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اولا انشالله بابا سلامتیشونو ب دست بیارن زود تر

در ثانی ب امید قبولی کنکورت

ثالثا روزه در حدی ک ب سلامت شما اسیب نرسونه خوبه ن این ک شرایطشو نداشته باشی و بگیری جانم❤️❤️

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

هیچ اجباری نیس عزیزم 

من خودم اعتقاد قلبی به این کار ندارم 

چون ادعا کردم عاشق خدام و اون به طور معجزه وار قلبمو آروم کرد درمونده بودم میگیرم که اگه خدا گفت اصن شایعه بود تو چرا نگرفتی مگه عاشقم نبودی خب انجام میدادی 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام...