2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

128 بازدید | 15 پست

حالم خيييلي خرابه حس ميكنم بدترين مامان دنيام با اعصاب خرابم سر بچه ي بزرگترم داد و هوار ميكنم  كوچيكه هم ازم ميترسه.  پسرم شبا خواب بد ميبينه و هي ميگه مامان اينجوري نكن   بچه هايي رو ديدم كتك ميخورن ولي انگار نه انگار.   من نميزنم ولي داد و فرياد ميكنم چي كار كنم اروم شم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام قضاوت کنم ولی ناشکری

من داره زندگیم میپاشه واسه بچه دار نشدنم😭😭😭😭😭

برو مشاور ،کتاب راهنمای بچه داری بخون.خودتو آروم کن.گناه دارن طفل معصوما

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
يازده ساله

از یه مشاور کمک بگیر...مهنترین اصل اینه ک بدونیم اونا دنیاشون باما فرق داره..اگ زیر هفت هشت سال بود میتونستم راهنمایی بدم ولی 11 ساله تقریبا بزرگه...فقط اینکه داره وارد دوره نوجوانی میشه حتما از یه مشاور کمک بگیر چون با توجه به دوران حساسی که الان ابتداش قرار داره میتونه عواقب بدی داشته باشه...اما بهت پیشنهاد میشم مشاوری ک میری مذهبی باشه چون بقیه اکثرا از نظریات غربی و روانشناسای غربی راهنمایی میکنن که شاید تو دراز مدت خیلی بدردمون نخوره.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

از یه مشاور کمک بگیر...مهنترین اصل اینه ک بدونیم اونا دنیاشون باما فرق داره..اگ زیر هفت هشت سال بود ...

ممنون از اينكه برام وقت گذاشتي. حتما  فكر ميكنم كارم از مشاور گذشته و بايد برم متخصص اعصاب و روان  ولي تا دير نشده🙏✋

از یه مشاور کمک بگیر...مهنترین اصل اینه ک بدونیم اونا دنیاشون باما فرق داره..اگ زیر هفت هشت سال بود ...

با مشاور مذهبي هم صد در صد موافقم 👍👍🌸 فقط پيدا كردنش كار سختيه

ممنون از اينكه برام وقت گذاشتي. حتما  فكر ميكنم كارم از مشاور گذشته و بايد برم متخصص اعصاب و رو ...

نه اعصاب و روان برا اون کسیه ک کلا عصبیه اونم در موارد حادش اول به مشاور و روانپزشک راجعه میکنن...شما میکی مشکلت فقط با پسرته پس مشخصه دنیای هنو درک نمیکنین یجورایی زبون همو متوجه نمیشین...یه پرس و جو کن حتما پیدا میکنی

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

نه اعصاب و روان برا اون کسیه ک کلا عصبیه اونم در موارد حادش اول به مشاور و روانپزشک راجعه میکنن...شم ...

بله دقيقا موقع درس خوندنش با اينكه وضعيت درسيش خوبه ولي منو ديواااانه ميكنه انگار ميخوادباهام لج كنه

بله دقيقا موقع درس خوندنش با اينكه وضعيت درسيش خوبه ولي منو ديواااانه ميكنه انگار ميخوادباهام لج كنه

همونه...از یه مشاور کمک بگیری حتما کمکت میکنه