2777
2789
عنوان

ژل لب پرفکتا یا آلاینا ؟

6656 بازدید | 12 پست

سلام به دوستان خودم . بچه ها کی تجربه ژل لب داره ؟ الان ژویدرم خیلی کم شده . دکترها بیشتر از برند پرفکتا و آلاینا استفاده میکنن . به نظرتون کدوم بهتره ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر نمیکنم آمریکا باشه . مطمئنی ؟ پرفکتا هر سی سی ۱۵۰۰ هست . ژویدرم ۱۹۵۰ 

قطعي نگفتم احتمال دادم ، تو نت سرچ کن

منم دو ساله پیش سه سي سي زدم الان دیگه نیاز ندارم قیمتا دستم نیست

حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

حتماحتما یه دکتر مجرب پیداکن فکرهزینش نباش دکتر و موادى که استفاده مى کنه خیلی مهمه یکى ازفامیلاى ما واسه پیشونیش تزریق کرد اما از مارک گذشته و بی کیفیت استفاده کرده بود که کلی دردسر واسش کشید. من خودم موگه کلینیک  رفتم سمت پاسداران متخصص باتجربه ایه. 

اصلا ژل امنی نیست. من ۴ سال پیش زدم با این توضیح که دو سال جذب می شه و‌ امن هست. اما بعد ۴ سال جذب نشد و گلوله شد و‌مجبور شدم رفتم پیش دکتر کامیار اژدری با جراحی چربی تخلیه کنم. گفت ت صورتت ی ژل قدیمی هم زده بودی که سفت شده و مثل ژل پاژ شده بود. اصلا نزنید. ژل اصلا دست کم نکیرید. فقط ژل های هیالورنیک اسید و کوتاه مدت که تاییده fda دارم امن و بی خطرن. باقی می تونن نکروز و عفونت بافت بدن.‌گلوله بشن و ورم طولانی بدن.‌بد فرم بشن.‌ ژل درجه یک پیش متخصص پوست و نه عمومی به اسم زیبایی بزنید. ی سرچ ت انی نیسایت و اینستا در مورد عوارض ژل کنید. می بینید چقدر می تونه زیبایی و حتی سلامتتون ی ژل به ظاهر ساده نابود کنه. از نکروز و سیاهی بافت تا حتی کور شدن

اصلا ژل امنی نیست. من ۴ سال پیش زدم با این توضیح که دو سال جذب می شه و‌ امن هست. اما بعد ۴ سال جذب نشد و گلوله شد و‌مجبور شدم رفتم پیش دکتر کامیار اژدری با جراحی چربی تخلیه کنم. گفت ت صورتت ی ژل قدیمی هم زده بودی که سفت شده و مثل ژل پاژ شده بود. اصلا نزنید.ژلی فقط بزنید که تاییده fdaداره. دنبال ارزونی نباشید. زیبایی چیزی نیست که سرش حساب و کتاب کنید.