2777
2789
عنوان

اونایی که درسشونو ادامه ندادن، اگه برگردی عقب درس میخونی؟ چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برگردم عقب مدارس خاص شرکت میکنم چون که واقعا استعدادشو داشتم ولی شوهر من و برادرشوهرم تحصیل کردن شوهرم فوق لیسانس شیمی داره و بیکاره کار گیرش نمیاد برادر شوهرم لیسانس معماری داره بیکاره ولی ای کاش یه سری اتفاقا واسم نمیوفتادکه ذهنم درگیر نشه بابتش و الانم خداروشکر میکنم که ازدواج کردم و عاشق شوهرمم

یه صلوات از ته دل مهمونم کنید واسه خوشبختیم🤗😔🌹🌹

شب محرم اومدم برم هیئت دختر عمومم گف من میام ...اونموقع تازه عقدکرده بودم و درسمو ول کرده بودم...بد مامانش نمیدونس من پشت درم گفت اون دیگ آب از سرش گذشته من نمیخام مث اون بشی حق نداری بری هیئت بشین سر درست ...

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!

منننننن خیییلی حسرت خوردم بعد ۳ سال ترک تحصیل امسال دیگه ثبت نام کردم کنکور و دارم با قدرررررت میخونم تا ب هدفم برسم خوشبختی ک الان دارم واقعا با اون زمان  قابل مقایسه نیست همش اطرافیان و دوستامو ک هم سنم بودن و درس میخوندن واقعا قلبم درد میگرفت از شدت ناراحتی ک چرا من کم اوردممم

من که واردهنروآرایشگری شدم پشیمون نیستم الان...‌مثلا اگه پرستارمیشدم هرروز کلی خون ومریضی میدیدم ولی الان هرروز کلی عروس وشادی میبینم اینطوری بهتره برام

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
نههههه. بدم میاد از درس خوندن کل خانوادم تحصیلاتشون بالاس.فقط من دیپلمم. بخودم افتار میکنم .خخخ

بعضیا واسه درس خوندن ساخته نشدن ... سیستم اموزشی کشور مشکل داره ... اگر یک استعدادیابی خوب میکردن ایران پر نخبه بود در هر زمینه ای

چرا این حرفو میزنی؟

چون وقتی بایباریا دوبار خوندن و تمرین ی مسئله سریع اونو میفهمیدم نباید ول میکردم درسمو واقعن بزرگ شدن سخته من دوس ندارم ازین بیشتر مزه ی زندگی واقعی و حقیقی رو بچشم!

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!
آره صددرصد. البته اون زمان تو بد شرایطی بودم. ولی از بعدش اگ خبر داشتم حتما میخوندم حتمااا. هرچند هن ...

من الان پشت کنکورم ... از درس و زندگی خسته م ... هیچ انگیزه ای ندارم ... با اینکه میدونم بعدش هیچی گیرم نمیاد اگه نخونم ولی ...

اگه پزشکی بخونی دیگه نمیتونی ازدواج کنی هر مرحله ش یه منافاتی با ازدواج داره

تازه ک گذشت ولی تا روزی ک زنده ام عاشقشم ازدواج هیچوقت دیر نمیشه این درس خوندنه ک زمان ووقت خودش رو میطلبه 

روزی هزار بار از اینکه چرا درسمو ادامه ندادم پشیمونم اخه هم علاقشو داشتم هم استعدادشو، واقعا حیف شد، عشق وعاشقی نذاشت درسمو ادامه بدم، هنوزم هرشب خواب درس خوندن میبینم