2777
2789
عنوان

بنظرتون باید قبول میکردم ؟؟

171 بازدید | 16 پست

چند مدته که با یکی از پسرای فامیل در ارتباطم ...از فامیلای نسبتا دور ..من ازش خوشم اومده بود یکی دوسال پیش تو عروسی دیدمش شماره شو از یکی از فامیلاشون گرفتم و بهش پیام دادم و معرفی کردیم اینا اونم از من خوشش میومد یعنی مطمین بودم چون پشت سرم رفته بود گفته بود که من می‌خوامش و اینا ..بعد حالا چند وقت پیش رفت بودیم مراسم خواهرش بعد شبش ک آمدم خونه بهم پیام داد که سلام خوبی اینا وهمش میگه از خودت عکس و فیلم بفرست نمیفرستم ...بعد پیشنهاد داد که قرار بزاریم گفت میتونی بپیچونی فردا بریم بیرون گفتم نه شرمنده و اینا .....باید قبول میکردم یانه ؟ گفتم شاید اگه بگم نه اینجوری فکر کنه که من دختر خوبیم یا پاکم اینا ..ربطی داره اصلا چرا میخواست قرار بزاریم شما بودین قبول میکردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقن روت شد پیام بدی

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

ن اصلا کسی ک بگه عکس و فیلم بفرست ب چ درد میخوره اخه  نفرستی ی وقت 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

اره خوب کردی قبول نکردی بذار بیشتر اصرار کنه دفعه های بد برو 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌