همین یه ماه پیش مامانم جلو خاله و مادربزرگم گفت من از بچگی تمییز بودم و ع ر ق و فلانو بهمان نداشتم، گفت مث فرشته هاس۰۰😇😇😇😌 نزدیک بود از شدت تمجیدش پرواز کنم برم😂😂😂😂😂😂
💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از همکلاسیام ب منو و خواهر دوقلوم گفت ماها چ ترکیب خوبی میشیم و ب خودش و من و خواهرم نگاه کرد
قند تو دلم اب شد چون واقعا اون دوستمو دوسش دارم و سال اولی هست ک باهم اشنا شدیم و دوست دارم صمیمی بشیم باهم
مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...
خیلی چیزا مثلا اینکه خیلی هنرمندم یا اشپزیم عالیه یا اینکه خیلی خوشکلم اینکه مهمون نوازم و در اخر اینکه همه خانواده پدری و مادری بهم میگن جمعی که من توش نباشم بهشون خوش نمیگذره
"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟ من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"
خدایی تعریف از خود نباشه چهرم زیباعه به مامانم رفتم چشام رنگیه صورتم گرده
خدایی تا الان تعریف زیاد شنیده بودم که خوشگلی و مثل عروسکی ولی یه بار یکی بهم گفت چشمات مثل دریاس و همش منو دریا صدا میزد چند سال از این ماجرا میگذره ولی من هنوز ذوق میکنم 😍