موادی که میخام بریزم توسوپ.سینه مرغ جوپرک.برنج نیم دونه.جوپوس کنده.جعفری.هویچ.رُب.عدس.
لطفابگیدبااین موادچطورسوپم روآماده کنم.برافرداناهارمیخام.همون فردابزارم تاظهرآماده میشه؟.یاامشب جو عدسوایناشوبزارم بپزه؟
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
بزار جا بیفته. اخر سر مرغو دربیار ریش ریش کن بریز توش. قارچ رو با کره تفت بده بریز آخرش
ادویه هم ب دلخواه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بهت پیشنهاد میدم برنج نریزی، مزه سوپ جو رو واقعا خراب میکنه. جو رو الان خیس کن. حدود ۳ ساعت طول میکشه تا بپزه و جا بیافته. اگه میخوای زود بپزه از پرک تنها یا بلغور جو استفاده کن یا جو خیس خورده رو یه ذره مولینکس کن. شیر بریز یک لیوان خوشمزه میشه
من اینطور میپزم و تو خونمون و مهمونا خیلی طرفدار داره
یه پیازو تفت میدم یکم مرغ میریزم و خوب تفت میدم بعد هویج خرد شده میریزم و حسابی تفت میدم نخودفرنگی و کمی قارچ و جو کامل میریزم ادویه میزنم و آب میریزم و میزارم دوسه ساعتی کامل بپزه بعد رب و کمی فلفلو زنجفیل تازه و کمی آبلیمو میزنم میزارم جابیوفته آخر کار جعفری میزنم و خاموش میکنم
پیاز نگینی رو تفت بده سینه مرغم باهاش تفت بده. توش جو رو بریز، تب بریز جوش بیاد بعد کم زیرش. ...
ممنون😘
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
اووووه یه سوپ که اینهمه تشریفات نمیخواد قبلش.همه رو قاطی کن بذار بپزه
اخه میخام پرملات باشه😅
من اینطور میپزم و تو خونمون و مهمونا خیلی طرفدار داره یه پیازو تفت میدم یکم مرغ میریزم و خوب ...
مرغوریش ریش نمیکنید؟رب همینطوری بدون سرخ کردن بریزم بدنمیشه؟
اها یعنی همروبزارم باهم بپزن بعدمرغودرارم ریش ریش کنم قبل اینکه ربم رو بریزم؟
آره دقیقا یه سوپ جا افتاده با یه طعم خوب داری برنج و عدس و جوپرکم نمیخواد
مرسی عزیزم😘