2777
2789
عنوان

ویروس روی گوشی نوکیا😢😢😢

93 بازدید | 7 پست

امشب یکی گدشی شو داده شوهرم ببره براش درست کنه بعد شوهرم گوشی رو آورد خونه اول جا شارژرشو تست کرد چجوریه بعد یادش اومد اول ضد عفونیش کنه بعد ک ضد عفونی کرد دستاشو شسته و گوشی رو تعمیر کرده وقتی کارش تموم میشه میره دکمه هاشو امتحان کنه رفته تو پیامها صاحب گوشی ب یکی پیام داده ک کرونا گرفتم و اینا بعد گوشیو یکی از دوستای شوهرم براش اورده ک مال دوستش بوده ب نظرتون چقدر امکان داره مبتلا بشه آدم از وقتی پیامشو خوندم حالم بد شده بچه کوچیک دارم😢😢😢

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

خب ضدعفونیش کرده دیگه دستاشم شسته اگه به صورت و دهانش نزده باشه هیچی نمیشه 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش پرسیدم گوشی دستت بود ب دماغو دهنت ک دس نزدی میگ یادم نیست😢😢

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
ایشالا ک چیزی نمیشه

انشاالله

ازش پرسیدم گوشی دستت بود ب دماغو دهنت ک دس نزدی میگ یادم نیست😢😢

خب عزیزم پیشگیری کنین 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
خب عزیزم پیشگیری کنین 

چیکار کنم تو رو خدا راهنمایی کن اگ میدونی