این عادت نوزاد هاست شما گوش نوزاد رو ماساژ بدی خوابش میبره
احتمالا از نوزادی روش مونده
مثل کسایی که انگشت خوردن بهشون ارامش میده
❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
این عادت نوزاد هاست شما گوش نوزاد رو ماساژ بدی خوابش میبره احتمالا از نوزادی روش مونده ...
عجب نوزاد کوچیکی
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
اتفاقا خودش میگه از کوچیکی این جوری بوده . مامانش سر کار میرفته نتونسته بهش شیر بده . اونم گوشش رو ...
اخی
❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶