2777
2789
عنوان

کسایی که رژیم دارن بیاین ی لحظه

123 بازدید | 16 پست

من تو رژیمم تقریبا همه چی میخورم ولی خیلی کم برنج یک روز در میون ۷ قاشق. وزنمم تو دو ماه ۷ کیلو کم شده. هنوز ۱۵ کیلو مونده .رژیمم سخت نیس ولی رنگ پوستم داره تیره میش هم بدنم هم صورتم موهامم داره نازک میشه ریزش ندارم ولی نازک شده و درد میکنه دکترم میترسم برم  نظری دارید؟

و سوال دومم دمنوش لاغری معرفی کنید چه خونگی چ صنعتی هرجززی ک بهتره ضررم نداره

من رژیم گرفتم ولی بااومدن ماه رمضون باشکست مواجه شد

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب زیاد بخور.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
رنگ پوست و نمیدونم واقعا  ولی اینکه موهات می ریزه از رژیم غذایی اشتباهه دمنوش نیوشا مامانم خو ...

زیر نظر پزشک رژیم دارم ولی بخاطر کرونا و قرنطینه ی ماهه نرفتم همون رژیمو ادامه میدم