2777
2789
عنوان

کسی هست فال رایگان بگیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 84 پست
من به فال حافظ اعتقاددارم میخای نیت کن برات بگیرم 

عزیزم برا منم میگیری

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالانیومد؟

ن گلم

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
ببین عزیزم من ادعای حس ششم و این حرفارو ندارم ولی برای استارتر قبل ازینکه بفهمم مشکلش چیه ب دلم اف ...

عزیزم حست درمورد من وزندگیم وبچه ی تو شکمم چیه خواهسا خواهشا

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
تو خوشبخت میشی ب این شک نکن...ببین ی جوری ک دهن همه وا میمونه و میگن شانس میخای فلانی(ینی تو)

به نظرت موانع ازدواج من برداشته میشن؟؟😔

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
خیلی خوب میگی،حس شخصی نسبت بمن که دوسش دارم بمن چیه؟

طرفت یه ادم تحت تاثیره ینی عاشق باشی عاشقه..فارغ باشی فارغه یه حالت میانه میبینم...یکم جوگیره بفهمه بهش حس داره قطعا فک میکنه حسش متقابله

هر کی شبیهته خیلی عزیزه   

من تقریبن توی زندکی دارم اون چیزایی که باید داشته باشم مثل خانه و ماشین..شکر گزارم همیشه ولی قانع نیستم ودلم بیشتر میخاد..کاش یکی به من بگه بیشتر نصیبم میشه مال

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
طرفت یه ادم تحت تاثیره ینی عاشق باشی عاشقه..فارغ باشی فارغه یه حالت میانه میبینم...یکم جوگیره بفهمه ...

حالا دارید مال همه رو میگیدددد به منم بگوووو بالاخره اخرش چی میشعههه😔