2777
2789

من یکبار لیفت کردم نصف مژه هام ریخت و دیگه درنیومد😢

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای ن:'(پس اینکه میگن باعث تقویته مژه میشه چیه؟!؟!؟ عصاره رزماری بزن عزیزم خیلیییی خوبه

البته فکر میکنم طرف ناشی بود و مواد درجه ۱ نداشت 

خیلی دقت کن تو انتخاب سالن 

اگر مژه تحت کار با مواد از بین بره به هیچ وجه درنمیاد دیگ

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
من مژه هام پرو بلند بود پارسال کاشتم نصف بیشترشون ریخت کچل شدم،یماهه بافرچه ی ریمل خالی روغن کرچک می ...

اخ اخ حسابی نظرم عوض شد

منم مژه هام خوبه خیلی خالی نیست ولی دوست داشتم واسه تنوع بکارم اما با این حساب که شما گفتید پشیمون شدم

میدونید... دلم تنوع میخواد نمیدونم چیکار کنم؟! :/ البته پوسته صورتم جوش زده درمانِ اون مهم تره ر ...

ی صابون من زدم راضی بودم  160خریدم میخوای درخاست بده پیجشو بت بدم

♥️⃤‌‌Gururunu,yalnizligina feda etme
اخ اخ حسابی نظرم عوض شد منم مژه هام خوبه خیلی خالی نیست ولی دوست داشتم واسه تنوع بکارم اما با این ح ...

اره عزیزم اصلا همچین کاری و نکن یا وگرنه مجبوری تاعمرداری بکاری ک خیلی ضایس،روغن کرچک بزن تو شبانه روز عالی میشه

دعاکنین حال دلم خوب بشه
سریتا بزن درمیاد

جدی