2777
2789
عنوان

شب تولدمه ولی دلم گرفته

365 بازدید | 45 پست

عصرپام گیرکردمبل کم مونده بود سرم بخور مبل جای تیزش...شوهرمم خونه نبود یهو اومدتو فهمید افتادم زمین براش تعریف کردم .برگشته میگه مواظب خودت باش دیوونه بعدمیگه خیلی اتفاق افتاده طرف زنش بیوفته خدانکرده بره اون دنیا گیربدن مامورا ب شوهرش که توکشتی منم گفتم اگه برعکس خدای نکرده برا تواتفاقی بیوفته من برام مامورا مهم نیست میکشم خودمو میام پیشت میگه من بمیرم توهم زندگیتو باید ب باد بدی منم گفتم پس من بمیر تونگران زندگیتی...قهرکردم الان گریمم گرفته همو خیلی دوست داریم دوساله باهمیم بدی ازهم ندیدیم عاشق همیم ولی نمیدونم چرا این حرفوزد بد دلم شکست 

خداجونم بابت همه چی شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد حرف زده . این مردا رو عقل حرف نمیزنن که.

تولدت مبارک گلم پاشو خودتو جمو جور کن زانوی غمم بغل نگیر. یچیزی بلغور کرد تموم شد خودتو نخور😚

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

اشکال نداره چون تولدته انتظار داشتی بگه قربونت بشم مواظب خودت باش یه وقت ناخونت نشکنه وگرنه من خودمو میکشم .

منم روزای تولدم همش یه اتفاقی میفته ک حتی اگر خیلی هم خوش گذشته باشه ناراحت شم چون ادم اون ذوز حساسه

شوهر منم از عشق زیادش بعضی موقع ها یه حرفایی میزنه دوست دارم سرشو بکوبم دیوار ..همه مردا همینن یه بچه ۵ ساله ن فقط هیکل گنده کردن ....تولدتتتتتتتتت مبارک 💖💖🥰💖🥰💖🥰💖🥰🥰🥰🥰

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ولش كن

مردها احساساتشون رو به زبون نميارن و هميشه منطقي نگاه ميكنن به مسائل

شوهر منم عاشق منه و منم همينطور

ولي بارها شده در برابر رمانتيك هاي من منطقي بوده و احساساتش رو با عمل بهم ثابت كرده

اين خاصيت اكثر مردهاست

ناراحت نشو ازش

یا صاحب الزمان ادرکنی
چه بد حرف زده . این مردا رو عقل حرف نمیزنن که. تولدت مبارک گلم پاشو خودتو جمو جور کن زانوی غمم بغل ...

پتومو کشیدم سرم اومد منت کشی کرد گفت منظوری ندارم...منم گفتم منظور نمیخاد دیگه واضح ترازاین

خداجونم بابت همه چی شکرت
پتومو کشیدم سرم اومد منت کشی کرد گفت منظوری ندارم...منم گفتم منظور نمیخاد دیگه واضح ترازاین

ب دل نگیر. یه کم دیگه براش ناز کن بعد اشتی کن. عیب نداره روز و شبتو خراب نکن.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی