2777
2789
عنوان

من افسرده و بدبختم

184 بازدید | 15 پست

من  پسر هستم ، ببخشید میدونم این سایت مخصوص خانماست اما کسی رو نداشتم که باهاش درد و دل کنم ، هممون یه وجه مشترک داریم و اینکه انسان هستیم ...

من پارسال به علت افسردگی شدید خودکشی کردم و یکماه بیمارستان بستریم کردن و خوشبختانه زنده موندم ، پدر و مادرم اذیتم میکنن ، پدرم معتاده و منو بدون کفش و دمپایی و با ظاهر نامناسب مثل گداها از خونه بیرون انداخت و کتکم زد ، من بیست سالمه و دانشجوی روانشناسی ام اما خودم از لحاظ روحی و روانی مشکل دارم و از بچگی محبت ندیدم و همش کتک خوردم و هیچ پولی هم ندارم مستقل شم و احساس میکنم خیلی فقیرم ، احساس تنهایی شدیدی میکنم حتی تو دانشگاه هیچ دوستی ندارم و تک و تنهام ، حس میکنم همه از من بدشون میاد 😭

من آدم اِ من حالم بده ای نبودم. نیستم. از حس دلسوزی متنفر بودم. هستم. آخی عزیزم و چیشدی چته و مراقب خودت باش و توجه توجه توجهِ ترحم امیز برام عذاب آور بوده. هست. ولی تو حالمو بپرس. بذار بهت بگم خوبم. بذار بخندم و بگم خوبم. بذار همونجور که از درد گریه میکنم بنویسم خوبم.نه چون که دروغ بگم. چون که خوب میشم. چون امروز نه، فردا و پس فردا و بلاخره خوب میشم. چونکه درد تموم میشه؛ولی اینکه تو حالمو پرسیدی؛ این. این تموم نمیشه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شغل پیداکن بقیه موارد خودبخود حل میشن هم مستقل میشی هم باگسی اشنامیشی زندگی میسازی انشالله روبراه شه اوضاع

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️
نمیدونم چرا باور نکردم😑

منم🤔😬

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
نمیدونم چرا باور نکردم😑

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️
نمیدونم چرا باور نکردم😑

دلیلی نداره دروغ بگم 😕

من آدم اِ من حالم بده ای نبودم. نیستم. از حس دلسوزی متنفر بودم. هستم. آخی عزیزم و چیشدی چته و مراقب خودت باش و توجه توجه توجهِ ترحم امیز برام عذاب آور بوده. هست. ولی تو حالمو بپرس. بذار بهت بگم خوبم. بذار بخندم و بگم خوبم. بذار همونجور که از درد گریه میکنم بنویسم خوبم.نه چون که دروغ بگم. چون که خوب میشم. چون امروز نه، فردا و پس فردا و بلاخره خوب میشم. چونکه درد تموم میشه؛ولی اینکه تو حالمو پرسیدی؛ این. این تموم نمیشه:)
فکرتو عوض کن قرار نیست همیشه اینجور بمونه برا خودت ی هدف مشخص کن آدم با تلاش کردن میتونه همه چیز رو ...

خیلی ممنون که بهم امید دادی ، حتما

نمیدونم چه راهنمایی بهت کنم فقط میدونم بهت امیدواری بدم روزای سخت تموم میشن دریت رو بخون تافردموفق ولایقی براز جامعه ت باشی....حتما آینده ت روشنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...