2777
2789
عنوان

از بس هزینه ها زیاده مخوام بدون آزمایش باردار بشم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4858 بازدید | 121 پست
ممنون گلم زنده باشی ❤❤ اره پسر بزرگم فلج مغزی شدیده    

دختر عموی مامانمم پچه ش پسره اونم مشکل داره ولی نمیدونه چیه انقد بردش دکتر و دارو داد ک الان فکر کنم ۷ سالش باشه تازه میگن داره کم‌ کم راه میره و حرف میزنه حالا دقیق نمیدونم مشکلش چیه

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

چقدر سنگدل و بی رحم و ببخشید بی ادب هستید، راه به راه به مادری که بچه شو از دست داده میگید بچه دار نشووووو، پول نداری توروخدا بچه نیاااار

آخه به شما ها چه دخلی داره، شما اگر راهنمایی می تونید بکنید بسم الله،  برای چی برای دلشو به درد میارید، شاید می خواد بچه شو کهنه بگیره، پوشک نکنه، از سینه شیر بده ، شیرخشک نده، آخه چیکار دارید دماغ هاتونو توی هر سوراخی می کنید،

راهنمایی کنید کجاها آزمایش ارزونتره، یا اگر خیلی پولدارید ۶ میلیون بهش کمک کنید تا بره آزمایش بده

چرا نمک روی زخمش می پاشید

چیکار به بچه دار شدنش دارید،  مگه شما خدا هستید یا ولی نعمت هستید براش تعیین تکلیف می کنید

خجالت بکشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا آزمایش دادین ؟ ادرسشو میگی ؟؟ 

کرجم 

آزمایشگاه ژنتیک پارس ژنوم 

۰۲۶۳۴۲۱۹۶۳۷

۰۲۶۳۴۴۸۶۹۴۰

کرج خیابان شهید بهشتی بین جهانشهر و کسری برج نگین البرز طبقه سوم واحد ۲

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

عزیزم اگر چنین بیماری که دخترتون در اثرش فوت شده توی خانواده و فامیلتون سابقه نداشته، و اگر ازدواجتون هفت پشت غریبه ست، احتمال زیاد مریضیش تصادفی بوده و بچه های بعدی صحیح و سالم خواهند بود

ولی تست ژنتیک بده که مطمئن بشی تصادفی بوده و فامیلی نبوده، تا اگر راهی داشت از وقوع دوباره این مشکل جلوگیری کنی

دختر عموی مامانمم پچه ش پسره اونم مشکل داره ولی نمیدونه چیه انقد بردش دکتر و دارو داد ک الان فکر کنم ...

متابولیک نداره؟

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭
دختر عموی مامانمم پچه ش پسره اونم مشکل داره ولی نمیدونه چیه انقد بردش دکتر و دارو داد ک الان فکر کنم ...

فکر کنم اون بچه اوضاعش بهتر از بچه من بوده ابن بچه ها هزینه هاشون خیلی زیاده 

ما هم تا جایی که تونستیم خرجش کردیم و دکتر بردیمش ولی فقط گردن گرفت

پارسال اردیبهشت ماه هم عمل شد 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
به این دوستمون ادرس بده عزیزم اگه تهرانی،ثواب میکنی

کرجم 

ولی آدرس دادم بهشون

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
اخه میدونی بچه ها بنظر خودم اصلا دخترم متابولیک نداشته اخه جواب متابولیک کلی طول میکشه بیاد اینا ی ر ...

عزیزم متاسفم ، ان شاءالله خدا دوباره لطفشو شامل حالت میکنه و‌دوباره بچه دار میشی

میتونم بپرسم چرا فوت شد؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
فکر کنم اون بچه اوضاعش بهتر از بچه من بوده ابن بچه ها هزینه هاشون خیلی زیاده  ما هم تا جایی که ...

عزیزم ان شاءالله ک بهتر میشه روز ب روز دختر عموی مامانم الان دکتر ک رفته گفته هر چی پسر بیاری همین میشه بچه ت باید دختر بشه 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
چقدر سنگدل و بی رحم و ببخشید بی ادب هستید، راه به راه به مادری که بچه شو از دست داده میگید بچه دار ن ...

منم میخواستم همینو بگم،ممنون که شما زحمتشو کشیدی،متاسفانه یه عده هنوز  یاد نگرفتن اگر نمیتونن راهنمایی کنن نظر اضافی هم ندن...

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀