2777
2789
عنوان

بیاید تو رو خدا مهمه

98 بازدید | 29 پست

سلام دوستان،من پریروز رابطه جنسی پر خطر داشتم یعنی حس میکنم ی کم‌ریخت توی رحمم، امروز تونستم قرص بخرم بنا به شرایطی، از این دو تاییاست،روش زده لونژبل 0.75 زیرشمباز نوشته لوونورژسترل،باید دوتاشو با هم بخورم؟بعد ک خوردم باید حتما پریود شم مگه؟؟من اصلا اطلاعی ندارم تو رو خدا بگید اگه میدونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ببراونو پس بده تنسی بخر خارجیه مطمعنه ده تومنه ارزششوداره 

دوتارو باهم بخور فورا ۶روز بعدم پریودمیشی

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️
ببین ببراونو پس بده تنسی بخر خارجیه مطمعنه ده تومنه ارزششوداره  دوتارو باهم بخور فورا ۶روز بعد ...

بعدخوردن ازروزپنجم اینارو بخور

ببین یه پیاله زرشک بریز توقابلمه کوچیک دوسه لیوان روش اب بریز تاجوش اومد حرارتو کم کن درقابلمه رو بذار پنج دیقه الهی ۷دیقه بجوشه توحرارت کم ابش که یکم کم شد و رنگ قرمز شد بذار سرد شه دولیوان از ابش بخور
میتونی اب جعفری هم همین مدلی کنی بخوری بااین تفاوت که به ابش دوقاشق دارچین یه قاشق اویشن و زنجبیل یکم زعفران و نبات بریزی بعد که جوش اومد حرارتوکم کن درقابلمه رو بذار ده دیقه بمونه توحرارت ابش که کم شد ببندگازو ازصافی رد کن به ابش عسل بریز بعد که سرد شد بخورازش دولیوان
ولی زرشک عالیه

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️
این خوب نیس مگه؟؟؟

اونم خوبه ولی تَنسی عاالیه مطمعن ترین قرص محسوب میشه 

البته زمان زیادی گذشته هرچه نزدیک به رابطه باشه خوردنش جواب دهیش بیشتره

بعدخوردن ازروزپنجم اینارو بخور ببین یه پیاله زرشک بریز توقابلمه کوچیک دوسه لیوان روش اب بریز تاجوش ...

اگه بخوام تنسی میتونم بخرم ولی فردا میتونم بخورمش دیگه چون نمیتونم بدم بیرون الان باز،مگه اینکه به شوهرم‌بگم فردا برام تنسی بخره بیاره،دیر نمیشه؟الان ۴۸ ساعت شده ک گذشته

اگه بخوام تنسی میتونم بخرم ولی فردا میتونم بخورمش دیگه چون نمیتونم بدم بیرون الان باز،مگه اینکه به ش ...

ببین هرچه دیرتربخوری احتمال بارداریت میره بالا به شوهرت بگو الان بخره بیاره اگه واقعابچه نمیخاد هرچندالانم دیرشده 

روزچندم سیکلت هست؟اخری پریودت کی بود؟اولین روزشوبگو

اگه بخوام تنسی میتونم بخرم ولی فردا میتونم بخورمش دیگه چون نمیتونم بدم بیرون الان باز،مگه اینکه به ش ...

پس فعلا همینو بخور ازهیچی بهتره اب زرشکم بخور بازمیشی

الان نیست شوهرم رو ،چیکار کنم؟؟تو زو خدا بگو

الان همون لونژیل رو دوتارو باهم همزمان بخور ازفرداهم شروع کن روزی یه لیوان اب زرشک بخور اینجوری احتمال بارداریت میادپاییندچون اب زرشک قاعده آوره مامانتم پرسید بگو هوس اب زرشک کردم