2777
2789
عنوان

دکترا کمک کنن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 18 پست
کلا تقریبا بیشتر یک ساله که تحت نظر دکتر کلیه است همین برج 10 پارسال ازمایش کلیه اش خیلی خوب بود دکت ...

خب من دقیقا مشکل کلیه شونو نمیدونم 

دارو هاشونم نمیدونم چی بوده. برا همین نمیدونم دقیقا چه مشکلی دارن ولی میدونم کسایی که مشکل کلیه دارن  تغذیه شون با توجه به مشکل کلیه متفاوته... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من دقیقا مشکل کلیه شونو نمیدونم  دارو هاشونم نمیدونم چی بوده. برا همین نمیدونم دقیقا چه مشک ...

مشکلش فشار خون بود که اومد زیر نظر دکتر کلیه ولی تا حالا اینقدر نتیجه آزمایشش بالا نبوده . ببخشید تو کدوم نتیجه آزمایش نشون داده که الکترولیتای بدنش به هم ریخته ؟ 

مشکلش فشار خون بود که اومد زیر نظر دکتر کلیه ولی تا حالا اینقدر نتیجه آزمایشش بالا نبوده . ببخشید تو ...

تو آزمایش دوم که سدیم بدنشون زیر حالت نرماله

سدیم و پتاسیم دو تا الکترولیت مهم بدنن که نباید خارج رنج نرمال باشن به خصوص پتاسیم