مادرم ی چند وقتیه که اوی دمای عادی خونه و بعضی وقت ها حتی گرم احساس سرما میکنه و با دوتا پتو میلرزه و عرق میکنه کلا حالت عمومی خوبی نداره مخصوصا شب ها دکتر کلیه ازمایش براش نوشت بهش گفته کلیه هات ضعیف شدن ی چندتا ویتامین براش تجویز کرده . ولی همش داره ناله میکنه و میگه حالم بده میخوام بمیرم و همش میگه ببرینم بیمارستان بستریم کنید آخه تو این اوضاع کرونا کی میره بستری بشه . حالا فکر میکنید از کلیه هاش اینطور میشه یا از چیز دیگه ایه؟ من چکار کنم یک ماهه اوضاع روحیم داغونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب من دقیقا مشکل کلیه شونو نمیدونم دارو هاشونم نمیدونم چی بوده. برا همین نمیدونم دقیقا چه مشک ...
مشکلش فشار خون بود که اومد زیر نظر دکتر کلیه ولی تا حالا اینقدر نتیجه آزمایشش بالا نبوده . ببخشید تو کدوم نتیجه آزمایش نشون داده که الکترولیتای بدنش به هم ریخته ؟