2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ضعیفم 😩

من هرچی به مامانم گفتم مامان من نمیتونم طبیعی زایمان کنم ۹سال قبل زایمان طبیعی داشتم خیلی سخت بود گفتم اینن دفعه دیگه میخوام سزارین شم گفت نه طبیعی خیلی خوبه سزلرین بعدش همش درده ولی من دکتر موقع زایمانم گفت اصلا توان زور زدن دیگه نداشتم اخراش اصلا نای اینکه سرم وبخوام تکان بدم نداشتم ،دکتر دائم میگفت زوربزن بچت میمیره ، الان هم ازبس زور زدم استخوان لگنم  به حالت عادی برنگشته،

اینطوری نیست اصلا خواهرای من جفتشون سزارین بودن بعد یک روز بلند شدن کارای خونه مامانمو کردن مهمون ...

من ک از سزارین میترسم از بس بعدش اذیت شدم و درد کشیدم تا یک ماه خونه مامانم بودم اما خواهرم ک طبیعی زایمان کرده بود وقتی آوردنش خونه رفتیم عیادت دیدیم پا شده داره دنبال یه چی میگرده بخوره انگار ن انگار.من تا دوهفته اول ب کمک واکر راه میرفتم

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

پیاده روی برو زیاد... اصلا تنبلی نکن.... 

حتی شب اخر دردمم  پیاده روی میکردم.... اقد وقتی منقبض میشد منم نفسای بلند میکشیدمو راه میرفتم ک نگو...من دردامو کشیدمو ب شوهرمم نگفتم. صبح ک شد بیدارش کردم. گفتم پاشو ک شدید شده.. همچنان تا میکردن لباسای شسته شده رو. وقتی رسیدم بیمارستان 4 سانت باز بودم... 

اونجاهم اقد ک راه میرفتم و برعکسدبقیه اروم بودم هیچ کس باورش نمیشد ک دارن کارای بستریمو میکنن... خلاصه ماما همراه گرفتمو اونم یکم تحریک کردو 4 ساعته رهام اقا دنیا اومد..... و با دنیا اومدنش زندگیم معنا پیدا کرد. 

الهی ک راحت زایمان کنی و هرچی صلاحت باشه و جفتتون سلامتو و خوشبخت کنار همسرت

نمیتونم اما سزارین خواهرم میگه درد بعدش زیاده و فلان استرس گرفتم

خدای من بعد از اینکه بچه اومد بیرون انگار نه انگار حامله بودم چه برسه به درد زایمان خودم راه رفتم همه ی کارامو انجام دادم حتی یه شب هم که بیمارستان بودم خودم کسی لازم نداشتم، فقط ی کم بخیه هام دیر افتادن

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن