2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 478215 بازدید | 4580 پست
الی جان بیاد داری دوسال پیش در مورد ستارگان تو نی نی سایت در تاپیکی تحقیقی میکردیم ..ومارتیا نیز با بچه های شما وارد شد.ولی بعد ازون من اون تاپیکو گم کردم.
من تو کلاس شما مامان پرشیانا رو میشناسم ومطمئنا همتونو دیدم ولی آشنایی ندارم باهاتون .امیدوارم این سری ببینمتون.
سلامی دوبارهپمن در مورد جو مدرسه آفتاب آذرین از نظر شاذ بوذن بچه ها و آمورش ذبان فرانسه خیلی مثبت شنیذم

در مورد خرد هم بایذ بگم فعلا که توی �یش دبستان همه چیز فوق العاذه است ولی من از فشاری که ممکنه توی ذبستان باشه می ترسم و لی تصمیمم اینه که فعلا هیچ تصمیمی نگیرم!!!!
می خوردن و شاد بودن آیین من است،فارغ بودن ز کفر و دین؛ دین من است؛گفتم به عروسِ دَهْر: کابین تو چیست؟گفتا: دلِ خرّمِ تو کابینِ من است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترگل جون من تقریبا یک ماه پیش رفتم آفتاب آذرین رو دیدم اونموقع که من رفتم زنگ تفریح بود و به من گفتن منتظر بمونید بچه ها برن سر کلاس بیایم براتون توضیح بدیم
قرار بود مدیر بیاد که ظاهرا خیلی سرشون شلوغ بود و یک خانوم که فکر کنم معاونشون بودن با من صحبت کردن
گفت پیش از ساعت هشت ونیم تا سه هستن شهریش حدود یاوده میلیون هست
تاکید روی زبان فرانسه هست
روزی یک ساعت انگلیسی هست در پایه های دبستان و سه ساعت فرانسه
پیش سر کلاس فرانسه صحبت می کنند
فعلا فقط تا ششم داره
برداشت من این بود که کلا مدرسه خیلی بزرگ نبود در واقع یه خانه بود که تبدیل به مدرسه شده بود اما جو خیلی خةب و صمیمی بین بچه ها و پرسنل بود چند تا معلم که من دیدم جوان بودند
بچه ها بی حجاب بودن نمی دونم همه مدرسه ها همینطورن یا نه اما مهدویم اتفاقا من زنگ تفریح رسیدم همینطور بود
دو نفرم تا حالا پرسیدم که اونجا میرفتن راضی بودن
البته باید دید توقع هر کسی از مدرسه چیه مثلا من خودم برام اینکه فرانسه هست نه تنها حسن نیست عیبه چون ترجیح میدم دخترم این زمانو زبان انگلیسی بخونه شاید فرانسه هیچ وقت در زندگی بدردش نخوره
جالبیش این بود که اون خانوم وقتی فهمید دختر من ستارگان میره شروع کرد به پرس و جو در مورد ستارگان حسابی
از اینکه چند میدین و چجوریه و راضی هستین و زبانش چطوره و خانوم سالمی هنوز هست و کی مدیر داخلیه و.....حسابی تخلیه اطلاعات شدم
آخرش گفت ببخشیدا برای یکی از آشناهام می پرسم
برداشتم این بود که محیط سختگیرانه ای نیست و بچه ها باکادر مدرسه صمیمی بودن
مثلا همون موقع زنگ تفریح شاید ده تا دانش آموز ااومدن از هنین خانوم جعبه مداد رنگی دوازده رنگ گرفتن به همشون می گفت کوچولو شدشو بیار ببینم تا یمی دیگه بدم بچه ها هم هر کدوم یه عذری میوردن اونم میداد
الیس جون ما ازمون دادیم و بیشتر در مورد مساءل تربیتى و مذهبى سوال کردن
و دو روز بعد هم تماس گرفتن و گفتن قبول شدین
اما ما امسال براى مهدوى انصراف دادیم و فعلا در حال تحقیق هستم براى سال اینده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست

آرزویم این است

آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست .....