2777
2789
عنوان

بیایین

112 بازدید | 12 پست

نی نی یار ها رو تگ کنید لطفا امروز کاربری به اسم بیهتر یه تاپیک زد یه آقایی هم اونجا بود الان اون آقا با پر رویی تمام به من درخواست دوستی داده لطفا پوستش و بکنین 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@نی_نی_یار_5     😐🎈

مرسی جونم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

چجوری پوست می کنن...مگه پرتقاله 😁 بیخیال اینجا از مردو زن هستن دیگه همه درخواست می دن شما قبول نکن .

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
@بیهتر       @نی_نی_یار_3   لطفا رسیدگی کنین ایشون ب خانم درخواست دوستی داد ...

یه طناب بده من خودمو دار بزنم چرا در خواست دوستی دادن 😑😑😑😑خب رد کنه 

برای منو تو دلیم دعا کنید 
@بیهتر       @نی_نی_یار_3   لطفا رسیدگی کنین ایشون ب خانم درخواست دوستی داد ...

نه ایشون تاپیک زدن کاربری به اسم مشاورین که توی تاپیک ایشون بودن بهم درخواست دادن

عزیزم ایشون ک زن بود....خب درخواستشو قبول نکن

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
عزیزم ایشون ک زن بود....خب درخواستشو قبول نکن

نه آقایی با اسم کاربری مشاورین که توی تاپیک ایشون چند تا کامنت گذاشتن بهم در خواست دوستی دادن