2777
2789
عنوان

آزمایش بارداری دارم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 56 پست

من بعد از5روز تاخیر 11 بود بعد13روز تاخیر شد500تو کلت ب خدا باشه

خدایا بابت فرزندی ک درون من قراردادی از تو ممنونم خدایا ب خودت میسپارمش خدایا خودت کمک کن تا نعمتت را سالم وسلامت بغل کنم.برام دعا کنیدممنونم ازتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئول آزمایشگاه گفت چندبارتکرار کن اعصاب داغون شد

میخوان بتات بره بالاتر احتمالا زود رفتی ازمایشگاه باید 3 روز از موعد بگذره دوباره نری بتا بدی بعضی وقتا بیشتر

بدن با بدن فرق داره 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
زودتر رفتی مگه نه

امروز روز ۹ تاخیرپریودم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ان شاءالله مثبته.بیا خوشحالمون کن🤩

رنج آزمایشگاه ۵۰ بود

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
اصلاااا ازين فكرا نكن چرا اخه اين فكرو ميكني با اين تفكر اصلا نبايد پيش بري براي بارداري  ب اي ...

قبلا سقط داشتم میترسم

رنج آزمایشگاه ۵۰ بود

وااااای خدایا🙄

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻

خانما بیاید لطفا تاپیک قبلم خیلی واجبه با تجربه ها اونایی ک از سونو رحم سردر میارید

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
نامنظم نیس پریودات

همیشه تقریبا منظم بودم ماه قبل ۱۲ روز تاخیر داشتم

تو بارداری من تجربه دارم که میگم

ازبتاپایین میترسم پس چرا زود پرنگ شد حتی هاله نشد سریع پررنگ شد

چرا

ببخشین فک کردم هزینه آزمایش را میگی😂

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻