2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چطوری ابروهات رو تمیز میکنی؟همونطوری میمونه ؟؟؟

دارم میگم تمیز نمیکنم.فابریک یعنی بدون دست خوردگی

با سایه حالت میدم.البته رنگ هم میکنم

ابروهام خدارو شکر واقعا خوش حالت و خوش فرم هستن.

حالا من خوبم.داداشامم ابروهاشون همینطوره.فقط رنگ کرده نیست

دارم میگم تمیز نمیکنم.فابریک یعنی بدون دست خوردگی با سایه حالت میدم.البته رنگ هم میکنم ابروهام خدا ...

ماشالله خیلی خوبه

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
دارم میگم تمیز نمیکنم.فابریک یعنی بدون دست خوردگی با سایه حالت میدم.البته رنگ هم میکنم ابروهام خدا ...

آهان.

آره منم هیجی نمیزنم کلا آرایش هم کنم مداد ساده هیجی نمیزنم کلا دست نمیزنم بهشون آخه چندسال انقد با موچین برمیداشتم مداد میکشیدم داغون شدم و کم پشت بود الان نه دیگه گذاشتم به حال خودشون نفس بکشن  یکم🤣

ماشالله خیلی خوبه

با مداد و سایه حالت میدم.ابروهام زیاد اضافه نداره.البته بور هستم.اوایل فامیلا شوهر باور نمیکردن.میگفتن فلانی هر روز تو ارایشگاست که ابروهاش اصلا توک نمیزنه.بعد فهمیدن برداشتنی در کار نیست که بخواد نوک بزنه