2777
2789

من کتاب و رمان های بسیار زیادی خوندم و در این زمینه داشتم در گوگل سرچ میزدم که به یک وبلاگی رسیدم که موضوعش در مورد معرفی 20 رمان پرطرفدار ایرانی بود.

منم خواستم 6 تا از این رمان ها را به ترتیب و همراه با خلاصه اینجا معرفی کنم تا دوستان نیز بتونند در این روزای قرنطیه مطالعه کنند تا حوصلشون سر نره.

1 ) رمان جشن عروسی

جشن عروسی… مهم ترین اتفاق در زندگی هر کس… همه ی زوج ها دوست دارند که اون روز براشون منحصر به فرد باشه. یک شغل وجود داره… طراح جشن عروسی! یک مدیر حرفه ای که مثل یه فرشته برای این زوج هاست. توی این صنعت رقابت زیاده و هر طراحی دوست داره بهترین باشه! آویسا یه مدیر جشن عروسیه و توی کارش موفقه. رقبای زیادی داره و همه دوست دارن اونو کنار بزنند، اما اون به این سادگی ها تسلیم نمیشه و با کمک دوستش به جنگ با این رقبا میره. همه چیز خوب پیش میره تا اینکه… 

2 ) رمان هوای دونفره

هوای من….هوای تو…هوای ما…هوایی که هر لحظه تو رو یادم میاره…بارون روی سرم میریزه و میگه: عشقت…نیمه ی گمشده ات اینه…اینه که هر لحظه داره ازت دور میشه…
دور میشه و بارون خاطره هاشو یادت میاره… اون لحظه است که با خودت میگی….نمیخواستم بره ولی …رفت با بی رحمی تمام…نذاشتن بهش برسم…اونا ما رو از هم دور کردن…مگه چه گناهی کرده بودم که این اتفاق باید مصوب جداییم از عشقم میشد…
مغرور بودم…شیطون بودم…ولی بارون همه چیز رو خراب کرد… دیگه این دختری که زیر بارون وایساده من نیستم…چرا حالا که بارون خاطره ها رو به یادم میاره و زجرم میده…همیشه دله آسمون گرفته است…همیشه میباره…

3 ) رمان آغاز سرنوشت

در مورد دختری به نام آوا ست که در تصادف مادرش رو از دست میده و چون پدرش هم سالها قبل فوت شده به ناچار به خونه ی خاله اش میره…..

4 ) رمان تو هنوز اینجایی

دختری برای این که پدرش رو از ورشکستگی نجات دهد با پدر شوهر آینده اش قرار میذاره که اگه اون طلب پدرش رو پرداخت کنه در عوض اون با پسرش که به دختره علاقه داره ازدواج کنه ولی دختره هیچ حسی به پسره نداره...

5 ) رمان ته دیگمو پس بده

یه دختر و یه پسر که تو کار خرابکاری زیاد دارن. برای مستقل شدن نیاز به کمک دارن. کمک از یه بزرگتر. کمک از پدر بزرگشون و این دست یاری شرط و شروط داره.
شرایطی که با قبولش مستقل می شن و با ردش ….. زمین خورده.
یه رستوران راه نجاته به رستوران مخروبه و دور افتاده تو جاده و شرط کمک سر پا کردن این رستورانه اونم نه تنها شریکی .
حالا ببینیم این شراکت دونفره با این دختر و پسر.. یکی تخس و یکی آروم چی میشه.
یه شراکت دو نفره یه شراکتی که مجبور به خیلی کارها میکندشون……

6 ) رمان آی پارا

در مورد یه خان زاده ی آذری به اسم آی پاراست که در اثر ناملایمات زندگی و خیانت های اطرافیانش از محل زندگی خودش یعنی روستای کندوان به اجبار به عنوان خدمتکار به خونه یه خان زورگو به نام میرزا تقی خان ، به شهر اسکو می یاد و اونجاست که آی پارا نشون می ده با وجود رده ی پایینی که تو اون خونه داره هنوز هم خون یوسف خان تو رگاش جاریه و کل حکومت اون خونه رو عوض می کنه و تو این راه ، زندگی خودش و تک پسر خان ، یعنی تایماز رو دستخوش تغییر می کنه و….

تعداد رمان های زیبا و جذاب بسیار زیاد هست ولی به علت محدودیت متن نمیشه زیاد معرفی کرد اما با  مراجعه به تاپیک های من می توانید رمان های جذابی که معرفی را دانلود و مطالعه کنید.

همچنین برای دانلود رمان های معرفی شده در این تاپیک ، کافیه در گوگل اسم رمان ها جستجو کنید و از سایت ها بصورت رایگان دانلود کنید

اوه رمانای نتی ب نظرم خیلی مضخرفن تمامشون عقده نویسنده که خودش نتونسته انجام بده

هه همشون دخترای پولدار و پسرای پولدار

البته این نظر من بود نظر شماهم محترمه👌

کتابای جنگ و خاطراتشون رو بخونی دیگه اینا برات بی معنیه

تک فرزندی ک دوست نداره از تک فرزندی در بیاد😁😌  فرفری مامان بابامم 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر  کدومشون کمتر جنبه ی عاشقانه داره؟

من بیشتر دوست دارم رمانی که می خونیم کمتر محتواش عاشقانه باشه.

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
چیستا یثربی    پستچی   از صفحه اولش گریم گرفت تا اخرش   جی بود این کتاب

خیلی دوست دارم رمانای چیستا یثربی رو  

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
اوه رمانای نتی ب نظرم خیلی مضخرفن تمامشون عقده نویسنده که خودش نتونسته انجام بده هه همشون دخترای پو ...

شما احتمالا رمان هایی را خوندید که موضوعش عمارت و این چیزا هست 

نویسنده های قلم قوی را دنبال کنید

خیلی دوست دارم رمانای چیستا یثربی رو    

ی کتاب دیگشم خوندم یادم نمیاد اسمشو   من عاشق و شیفتشم   فالوش کردم  جوابمو داد😊😇😇

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

ممنون

شما هم اگه دوس داشتن 

رمان عابر بی سایه 

رمان جلد 1:زندگی سیگاری جلد2:انتقام ابی ورمان 

رمان جلد1:عشق واحساس من جلد2:ابی به رنگ احساس من

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
شما احتمالا رمان هایی را خوندید که موضوعش عمارت و این چیزا هست  نویسنده های قلم قوی را دنبال ک ...

انقد  خوندم که فک نکنم رمانی باشه که نخونده باشم

ولی حیف که فقط وقتمو هدر دادم

البته رمان هایی که چاپ شده مثلا ،کسی پشت سرم اب نریخت، یک شاهکاره و نمیشه با رمانایی که اجازه چاپ ندارن مقایسه شد

ولی خب الانم کتابای جنگ و رمان ترسناک و تخیلی رو بیشتر تر دوس دارم

تک فرزندی ک دوست نداره از تک فرزندی در بیاد😁😌  فرفری مامان بابامم 💕
انقد  خوندم که فک نکنم رمانی باشه که نخونده باشم ولی حیف که فقط وقتمو هدر دادم البته رمان های ...

منم کتاب نتی زیاد خوندم ولی به جز اسطوره با هیچ کدوم حال نکردم  

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم