2777
2789
یه درد کشندس  سر سینه موقع شیر دهی زخم میشه به حدی که خون میوفته  بچه هم که مدام در حال ...

وای اره فهمیدم چی میگی یکی ازاشنای ماهم اینجور بود خون میومد واون طفلک هم گریه میکرد موقع شیردهیی اخ چقده سخته بچه دارشدنم ها.من هنوزبچه ندارم ولی کلی زحمت میکشیم ازالان تابیاد .

یه درد کشندس  سر سینه موقع شیر دهی زخم میشه به حدی که خون میوفته  بچه هم که مدام در حال ...

دقیقا آدم مرگو جلو چشاش میبینه یعنی من وقتی شیر میدادم بدنم از ترس میلرزید و گریه میکردم.خدا دیگه اون روزا رو نیاره .کلا که دیگه بچه نمیارم اگرم بچه خواستم میخوام برم از پرورشگاه بیارم

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی کار کار کار همین ، دیگه کار خاصی نمی کنیم شما چمی کنید؟

منکه هنوز قرنطینم نمیتونم فعلا برم سرکار به زور اجازه پیاده روی گرفتم فعلا

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
از کی اجازه گرفتی؟

شوهرم دیگه چون بیماری خودایمنی دارم نمیزاره بیرون برم😁

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
اهااااااان، از این اجازه ها😅😅😅😅 می تونم بپرسم چه بیماری؟

لوپوس وترومبوز مغزی

@خوشانس     ریپ نکردم گفتم شاید بخوای کامنتو پاک کنی 🌼🍃🌼🍃

چرا مشکلی هست مگه

نه بابا چه مشکلی  سوال خصوصی ازتون پرسیدیم تو محیط عمومی  گفتم شاید نخوای کامنتت بمونه🌼 ...

نه بابا مشکلی نیست همه مشکل دارن منم مریضم دست خودم نیست که بخوام پنهونش کنم