2777
2789
چرا داره 

نه منطورم ایمه که سر دندون نیست؟؟ شاید میخاد دندون جدید دربیاره که تب میککه .خیلی بچهها این مدلین اخه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بردیم

خب نظرشون چی بود؟ اگه دکتر بردین نگرانی نداره. نمیدونم این برا بچه شما درست باشه یا نه و نمیگمم که استفاده کنین ولی دختر من خیلی کوچیک بود که تب بالا داشت تو مطب دکتر تا نوبتش بشه منشی گفت هم قطره بده هم شیاف بزن همزمان که تبش بیاد پایین. حالا شما هر ۶ ساعت اگه خیلی شدیده هر ۴ ساعتم اشکال نداره دو برابر وزنش قطره استامینوفن بدین و نمک رو تو اب ولرم مخلوط کنین با اون پاشویه بدین بیشتر هم زیر شکم و روی شکم رو پاشویه بدین لباسشم کم کنین، انشالله خدا سلامتی بده و بلا دور باشه از گل پسرتون😊

نمیدونم که ولی دهنشم دست میزنه

پس احتمالا داره دندون جدید در میاره.یکم فکشو چرب کن ببین ارومتر میشه...اگه از درد لثه باشه تبشم کم کم میاد پایین

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
خب نظرشون چی بود؟ اگه دکتر بردین نگرانی نداره. نمیدونم این برا بچه شما درست باشه یا نه و نمیگمم که ا ...

من همیشه تو اب یکم ابلیمو میریزم ولی نمک هم امتحان میکنم  خدا دخترگلتو حفظ کنه