2777
2789
عنوان

این دخترایی ک

233 بازدید | 25 پست

تازه ازدواج میکنن 

سریع موهاشو زرد میکنن و ی کلیپس میزنن پس کلشون و رنگای روشن میپوشن کی میخوا منقرض شن😐

شمام از اینطور ادما دورتون هست یا ما فقط اسیر شدیم😅😅😅

کی باید جمع کنه این قلب داغونو💔قلب ی دختر ۲۱ ساله سوخت💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قدیما بود دخترا باید صبر میکردن شوور کنن تا مجوز رنگ مو داشته باشن ،الآن هردختری دلش بخواد رنگ میزاره موهاشو ،اونم هررررررنگی ،بنفش ،سبز ،بقول شما زرد ،شرابی و ....

وای اره هست 😂😂😂 خیلیم احساس خوشکلی و خفنی دارن 

من خودم که عقد کردم تا شب عروسیم موهامو رنگ نکردم 

شب عروسیم رنگ تیره کردم

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

آره هس ،ولی خب ایشون اونجوری حس خوبی داره من چرا باید حس بد داشته باشم    

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

اره تا دلت بخواد

رو منم اصرار میکردن

منم گفتم جواب ابلهان خاموشیست👻👻😁😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من همكارمو تو پاساژ ديدم نشناختم از دور ميومد با نامزدش زل زده بود ب من با ي لبخند پهن منم ميگفتم اين كيه چرا منو اينطوري نگاه ميكنه تا خيلي نزديك شد 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
آره هس ،ولی خب ایشون اونجوری حس خوبی داره من چرا باید حس بد داشته باشم      

😐😐از خیلی وقته موهاشونو زرد خیطی میکنن😐یکم ب روز باشیم حداقل ی رنگای قشنگ تر😑😑😑

اون قدیما بود دخترا باید صبر میکردن شوور کنن تا مجوز رنگ مو داشته باشن ،الآن هردختری دلش بخواد رنگ م ...

اره الان همه چیز برعکسه👌😐

وای اره هست 😂😂😂 خیلیم احساس خوشکلی و خفنی دارن  من خودم که عقد کردم تا شب عروسیم موهامو رنگ ...

حلالت شیر مادرت ک موهاتو تیره کردی😐❤