2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ اول یک سوال پارسال ب چ انگیزه ای اینو گرفتی

اینجا لیزر رفتن گرونه خیلی

فک کردم خودم میتونم البته دیگه باردار شدم و برام خوب نیست که انجام بدم😁

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
ایران نیستم الان نگاه کردم ۴۲۰ یورو خریدم 

الان اینجا هر جلسه لیزر زیر بغل و بیکنی ۱۱۰ هزار ‌.ک تا کلا جلسات تموم بسه میشع یک تومن.بعد هر شش ماه باید بری شارز کنی .بنظرم دستگاه رو بخری بهتره .

الان اینجا هر جلسه لیزر زیر بغل و بیکنی ۱۱۰ هزار ‌.ک تا کلا جلسات تموم بسه میشع یک تومن.بعد هر شش ما ...

دوست من میرفت کل بدن میگفت جلسه ای تقریبا ۱ تومن میشه با الکساندر  ولی بعد چند جلسه موهای به ضخیمش نابود شد

اون خودش دستگاه لیزر خونگی داشت ولی اصلا راضی نبود بهم گفت کاشکی باهام مشورت میکردی میگفتم پولتو دور نریز 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
دوست من میرفت کل بدن میگفت جلسه ای تقریبا ۱ تومن میشه با الکساندر  ولی بعد چند جلسه موهای ...

ععع والا منم همش دودلم .موندم بخرم نخرم .از هرکی میپرسم استفاده نکرده اونیم ک نطری میده میگ مارک خور بخر