2777
2789

اونایی که از اقتصاد سر رشته دارن لطفا راهنمایی کنن.

آیا ممکنه قیمت طلا هم تحت تاثیر تحولات بیاد پایین؟

آخه الان سر به فلک کشیده

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم منکه امروز رفتم خریدم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
پایین بیاد ؟ پس بودجه دولتو کی پر کنه؟  نفت و سکه بیاد پایین که جیب مردم خالی نمیشه!  میشه ...

آحه قیمت طلا جهانی تعیین میشه

چه ربطی به روحانی داره ؟!

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

بله صد درصد میاذ پایین نفت  زیر -۳۸شده هر وقت نفت بیاذ پایین احتمال زیاذ طلا دلار بیاد پایین 

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 

اخه واقعا اگه نیاد پایین کی زن میگیره😒😭😂😂

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
گرمی چندگرفتی گلم

۶۳۰بود فکرکنم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
آحه قیمت طلا جهانی تعیین میشه چه ربطی به روحانی داره ؟!

الکیه همش ، بیا برو ترکیه یا عراق ببین جهانیه    پول ایران اصلا ارزش نداره     روز به روز بی هرزش تر میشه کش تونبون  امروز بخر فردا باید دوبرابر پول بدی 

جهانیه ولی نه واسه ایران    واسه ایران چند برابر  چول پول ایران بیارزش تر میشه