2777
2789

https://www.instagram.com/p/B_QSDbmD9YS/?igshid=1f3g9qa0cxp20

دوستانِ عزیز، این مستند تلویزیونی 👆👆👆به کارگردانی آقای عباسِ موزون در ماهِ مبارکِ رمضان از شبکه ی چهارِ سیما  قراره که پخش بشه. 

در ۳۰ قسمت و هر قسمت یکی از هم‌وطنانمون که  تجربه ی نزدیک به مرگ داشته ( یعنی مُرده و روح از بدنش خارج شده ولی دوباره به زندگی برگشته و زنده شده) مهمانِ برنامه هست. 

ازجمله آقای محمدِ زمانی قلعه( ایشون32 دقیقه مرده بوده و گذاشته بودنش سردخونه و گواهی فوتش صادر شده بود ) و مهندس علیرضا فتحی پور که من تجاربشون رو توی تاپیکم در صفحه های 1 و 7 به طور کامل توضیح دادم ، آدرس تاپیکم 👇👇👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?page=7

مطمئنا دیدنِ این مجموعه و شنیدنِ صحبت‌های تجربه کننده ها از زبانِ خودشون بسیار  تاثیرگذار و آموزنده خواهد بود. 

خواستم اطلاع بدم که اگر مایل بودید، دنبال کنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ساعتی پخش میشه

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
من روحیه حساسی دارم میترسم نگاه کنم تا مدتها فکرم مشغول باشه و بترسم

اتفاقا حرفاشون اصلا ترسناک نیست، توی تاپیک من خیلی ها کامنت گذاشتن که با خوندنِ این مطالب ترسشون از مرگ ریخته. 

کلا حرفاشون دیدگاهِ آدم رو به مرگ، زیر و رو می کنه 

یعنی این افراد از مرگ برگشتن و حالا توی تلویزیون هرچی رو که دیدن توضیح می دن. تاپیکم رو بخون متوجه م ...

خوندم وقتی کانال ۴ نشون میده یعنی جالب نیست وگرنه ۳ میداد یا....

خدایا شُکرت❤🧿
ساعت 7 بعد از ظهر 

آها ممنون از اطلاع رسانی تون..همش که نباید تاپیک خیانت ببینیم

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟