بچه ها به نظر شما برم کاشت ناخن یدد بگیرم من الان خودم تو محیط ارایشگاه هستم ولی دلم میخواد کاشت ناخن یاد بگیرم انجاگ بدم یکم از هزینه هاش میترسم به نظرتون خوبه برم؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ناخنکارم.یه دوره کاشت باید بری،یه دوره طراحی،تازه اگه نیاز به دوره رفع اشکال نداشته باشی😁حدودا سه چهار تومن این دوتا دوره میشه بسته به مدرس و شهرتون.لوازم ومواد هم حدود ده تا شاید هم بیشتر.من خودم بدون دوره طراحی ده تا هزینه کردم تا الان.تازه کلی هم دیزاین و لاکژل کم دارم.مشتری هم مث قبل زیاد نیست چون بیشتر از ناخن،ناخنکار هست.و این کار هم سختی خودشو داره،مث درد گردن،درد مچ دست،ناراحتی تنفسی بخاطر بوی لیکویید،حساسیت پوستی.پسسسسسسس با دید باز برو جلو.به نظر من شنیون از همه کم خرج تر و کم دردسرتره
🌹🌹گله ها رو بگذار...ناله ها رو بس کن...روزگار گوش ندارد که تو هی شکوه کنی..زندگی چشم ندارد که ببیند اخم دلتنگ تو را ... فرصتی نیست که صرف گله و ناله شود🌹زندگی گاه به جان است و جفایت بکند.. زندگی گاه به آن است و رهایت بکند..چه به نان و چه به جان و چه به آن..... زندگی صحنه بی تابی ماست.. زندگی میگذرد🌹زندگی گاه به راز است و ملامت بدهد..زندگی گاه به ساز است و سلامت بدهد..زندگی گاه به ناز است و جهانت بدهد...چه به رازو چه به ساز و چه به ناز...زندگی لحظه بیداری ماست...زندگی میگذرد🌹🌹🌹🌹