2777
2789

حالا تو این اوضاع کرونا واجبه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی بستگی به خودتون داره به شیوه ای‌که تا الان تربیتش کردین به اینکه برنامه ریزیتون چیه برای بچ ...

واااای اره همش فکره اینم ن دیگه جایی میتونم برم ۲ تا بچه و چ سخت

واااای اره همش فکره اینم ن دیگه جایی میتونم برم ۲ تا بچه و چ سخت

میتونید برید البته از دید من 

همه چی سخت تر میشه قطعا پلی میشه با برنامه ریزی ادم زندگیشو پیش ببره

میتونیدم بذارید مهد بچه بزرگترو ثابتم نذارید پاره وقت میتونید بذارید

بچه های من اختلاف سنیشون سه ساله سخت بود اما راضیم مخصوصا الان که پسر کوچیکم سه سالشه و دومی ۶ساله.ا ...

واااااای چ حوصله ای داری من تا بیاد اون ب دنیا بیاد پسرم ۵ سالش میشه  یعنی صب کنم ی سال دیگه یا اینکه اقدام کنم 

واااااای چ حوصله ای داری من تا بیاد اون ب دنیا بیاد پسرم ۵ سالش میشه  یعنی صب کنم ی سال دیگه یا ...

قبل از اینکه بچه تون بره مدرسه دومی رو بیارین خیلی بهتره تا موقع مدرسه رفتنشم دومی بزرگ میشه پسرهای من دوتاشون میرفتن مهد بزرگه پیش دبستانی و کوچیکه تو همون مدرسه میرفت مهد کودک پسر کوچیکم طاقت دوری از داداشو نداشت