2777
2789
عنوان

ماشین حساب زایمان

6688 بازدید | 58 پست

دوستان سوال دارم ازتون

این ماشین حساب زایمان فرزندنت هست، اون تاریخ اخرین روز قائدگی رو میدی میگه مثلا ۲۰ اردیبهشت تاریخ زایمانت هست

میخوام ببینم کسی استفاده کرده و درست بوده ؟ بعد تاریخ زایمانش طبیعی رو میگه یا سزارین ؟ میشه روش حساب کرد ؟؟؟

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی رو میگ

اون تارخ ینی ۴۰ هفتگی

معلوم نیسس کی زایمان کنی ک

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

من باردارم طبق این برنامه که تاریخ اخرین پریودی رو زدم گفت۲۱اردیبهشت تاریخ زایمان رو ولی امروز رفتم سونو نسبت به وزن جنین زده ۶اردیبهشت حالا نمیدونم دیگه کی میشه😂

ازتاریخ پریودی 9ماه بروجلویه هفته بهش اضافه کن اینکه کاری نداره

عه چ خووووووب 😂 من میخوام یه جور برنامه ریزی کنم بیوفته برای اخرای اردیبهشت سال دیگه بعد رمضون باشه

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
من باردارم طبق این برنامه که تاریخ اخرین پریودی رو زدم گفت۲۱اردیبهشت تاریخ زایمان رو ولی امروز رفتم ...

عزیزم به سلامتی❤️ یه سوال بپرسم؟🥰🤦🏼‍♀️ چون منم میخوام اواخر اردیبهشت سال دیگه باشه میشه بپرسم تاریخ پری رو چون واسه شما افتاد اوایل اردیبهشت

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩