2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مفید و مختصر😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چه مفید و مختصر😐

خخخ . چی بگم مفصله اخه . خواستم مثلا باهاش حرف بزنم منطقی . راجب اینکه خونوادشو تو زندگی ما دخالت نده که گفت طلاق به همین سادگی منم گفتم بای

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

مشکلتون چیه!؟

زود تصمیم نگیرید

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
خخخ . چی بگم مفصله اخه . خواستم مثلا باهاش حرف بزنم منطقی . راجب اینکه خونوادشو تو زندگی ما دخالت ند ...

عزیزم حالا درسته دخالت سخته ولی نه انقد که طلاق بگیری😕تازه باردارم هستی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم حالا درسته دخالت سخته ولی نه انقد که طلاق بگیری😕تازه باردارم هستی

عزیزم من نگفتم طلاق داشتم حرف میزدم که مشکلو حل کنم حتی بعدش گفتم بریم مشاوره که گفت طلاق از جانب من نبود که از جانب اون بود

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
درجریان نیستم زیاد اگه مرد درخواست بده میشه تودوران بارداری هم طلاق داد؟؟

اینو نمیدونم عزیزم ولی تاجایی ک میدونم زمان بارداری اجازه طلاق نمیدن 

البته مطمعن هم نیسم 

♥️⃤‌‌Gururunu,yalnizligina feda etme