2777
2789
عنوان

بچه هام دوقلوان😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 83 پست
عزیزم تو فامیلتون کسی دوقلو داشته که بچتون دوقلو شده؟

آره سمت مادرم خیلی داریم حتی بچه های داداشمم دوقلوان 

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم  شما الان پاکه پاکی دعا کن هر کی بچه میخاد خدا بهش بده

انشاالله 😍

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤
آره سمت مادرم خیلی داریم حتی بچه های داداشمم دوقلوان 

اونا چین؟؟

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
اسی طبیعی یا دارو?

نمیدونم والا ژنتیکی زیاد داریم دوقلو ولی لتروزولم خورده بود احتمالا اونم باعثش شده 

اونا چین؟؟

بچه های خالم دختر پسرن ولی بچه های داداشم دوتا دخترن

مرسی🤗🤗🤗یکی دارم ولی دوقلو هم دوس دارم😁😁

فقط دعا کنید بچه های منم سالم بدنیا بیان

بهت تبریک میگم ولی خودتم آماده کن خدا بهت رحم کنه فقط من میدونم چی در انتظارته فقط 😇😇😇

دخترباشن خیلی خوبه . فقط دوتا پسر 😐😐😐

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
بهت تبریک میگم ولی خودتم آماده کن خدا بهت رحم کنه فقط من میدونم چی در انتظارته فقط 😇😇😇

آره سخته ولی خداروشکر بعد ۴سال خدا لطفشو شامل حال ما کرد... خیلی ذوق دارم جنسیتشو بفهمم