2777
2789
نه کم نیست... تخم مرغ رو خوب بهم نزدی در حدی ک وقتی ظرف رو چپه کردی تخم مرغ ها نریزن... 

زرده و سفیده باهم ؟؟🙄🙄 والا ۱۲ دقیقه زدم بازم بو میده یه دستور دیگه م بود سفید رو جدا هم میزد بعد زرده رو اضافه میکرد بازم بو میدادد فک کنم از وانیله کمه ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرده و سفیده باهم ؟؟🙄🙄 والا ۱۲ دقیقه زدم بازم بو میده یه دستور دیگه م بود سفید رو جدا هم میزد بعد ...

شاید اون ذراتی که میچسبه دور ظرفو با لیسک نمیگیری دوباره بزنی از اونه؟

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
زرده و سفیده باهم ؟؟🙄🙄 والا ۱۲ دقیقه زدم بازم بو میده یه دستور دیگه م بود سفید رو جدا هم میزد بعد ...

من اصلا وانیل نمیزنم بو هم نمیده زرده و سفیده رو با همزن میزنم توی سه چهار دقیقه سفیده ها قشنگ سفت میشن و کف میکنن بعد بقیه مواد رو توی یه ظرف دیگه مخلوط میکنم به سفیده ها اضافه میکنم آخرم ک توی همین ها آرد الک میکنم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
من اصلا وانیل نمیزنم بو هم نمیده زرده و سفیده رو با همزن میزنم توی سه چهار دقیقه سفیده ها قشنگ سفت م ...

زرده و سفیده جدا ؟؟ 

وانیل نمیزنی چی میزنی اسانس ؟؟

زرده و سفیده جدا ؟؟  وانیل نمیزنی چی میزنی اسانس ؟؟

اره جدا

هیچ اساسی نمیزنم... 

گاهی هل میریزم 

گاهی هم کیک پرتقالی

گاهی کیک خیس 

گاهی هم کیک  پرتقالی و.. 

اره جدا هیچ اساسی نمیزنم...  گاهی هل میریزم  گاهی هم کیک پرتقالی گاهی کیک خیس  گ ...

هیچ نمیزنی بو نمیده ؟ 

منم گاهی سفید و زرده رو جدا میزنم سفیده نوک قله ای میشه ولی بازم بو میده 

زرده رو چقدر میزنی ؟؟ به سفید اضافه میکنی و هم میزنی یا جدا 

دستور کیکت رو مبگی لطفا

نه با همزن فایده نداره بالیسک کامل باید بگیری بریزی توش دوباره بزنی  باهمزن که گرفته نمیشه!

حس میکنم بابت وانیله امروز بیشتر ریختم انگاری بوش کمتر شده نمیدونم 

کاملا کرم رنگه لک زردی اطرافش نیست

هیچ نمیزنی بو نمیده ؟  منم گاهی سفید و زرده رو جدا میزنم سفیده نوک قله ای میشه ولی بازم بو مید ...

اره کلا تو 8 ماه آخری فقط یک بار یه بسته کوچیک وانیل گرفتم

تخم مرغ 3 تا

روغن یک لیوان

آرد 3 لیوان

پکینگ پودر یک قاشق چای خوری

شکر یک و نیم لیوان 

شیر یا ماست یا آب نصف لیوان

اول زرده و سفیده رو جدا میکنم سفیده رو میزنم بعد توی یه ظرف دیگه شکر روغن زرده تخم مرغ و شیر رو مخلوط میکنم اول هم زرده تخم مرغ حدود یک دقیقه با همزن میزنم دور ظرفمم نمیزارم زرده بمونه قشنگ مخلوطشون میکنم

بعد اين مایع رو به تخم مرغ ها اضافه میکنم بعد با قاشق اینا رو مخلوط میکنم بعد هم آرد الک میکنم