2777
2789

آره بابا من الان شوهر ندارم گاهی حامله میشم😂😂😂

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با بتای ۲ باردار بودم ،،،یادش نبخیر

من امروز بعد 4 روز تاخیری بتا 0 بود اما شوهرم نمیزاره گرمی بخورم پریود بشم فکر میکنه هنوز هم امید هست

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

اگه هستید توروخدا راهنماییم کنید من امروز 10 روزه پریودم نمیدونم چرا پاک نمیشم در ضمن 7 ماهه اقدامم .از روز 6 پری به بعد فقط دارم لک میبینم بعضی وقتا قط میشه ولی وقتی زیاد پیاده روی کنم دوباره لکه میبینم

من امروز بعد 4 روز تاخیری بتا 0 بود اما شوهرم نمیزاره گرمی بخورم پریود بشم فکر میکنه هنوز هم امید هس ...

بله من بعد چند روز بتام بالا رفت ولی من به خیال اینکه باردار نیستم تا تونستم گرمی خوردم به خونریزی افتادم گفتم خب پریود شدم چند روز خونریزیم طول کشید رفتم دکتر سونو نوشت رفتم سونو گفتن بارداری شش هفته،،،ولی از بس کرمی خورده بودم دو روز بعدش سقط شد بعدش دوباره باردار شدم ولی اون سقط رو اصلا فراموش نمیکنم