2777
2789

سلام‌خانما ؛یه سوال دارم‌ازتون؛تو قسمت فایل شخصی/اندروید/data/کش تلگرام؛یه چیزایی دیدم که هیچ‌وقت من تو تلگرام به این چیزا نگاه نکردم و دان نکردم؛به نظرتون احتمال داره کسی دیکه ای گوشیمو برداشته نگاه کرده باشه؟؟؟؟چون تووهیچ‌کانال س ک س تو تلگرام عضو نشدم خیلی ناراحتم که اینا رو دیدم  

نه اینا مثلا گروهات تبادل زدم و تبلیغ گذاشتن.سیو میشه.حتی یه جایی یادم نیس کجا عکس پروفایلای بقبه هم بدون دیدن تو سیو میشه برات.حتی اونایی که تو گروه باهاشونی😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن منم بود مال اون موقع نصبه

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
نه اینا مثلا گروهات تبادل زدم و تبلیغ گذاشتن.سیو میشه.حتی یه جایی یادم نیس کجا عکس پروفایلای بقبه هم ...

ممنون عزیزم ولی امروزم دیدم دوتا گیف توش بود حالم بد شد میم نکنه هک شده باشم

نه گوشیت دست کسی نبوده  اون قسمت از گوشی هر تبلیغات یا عکسی که داخل کانالی عضو هستی ذخیره میکن ...

ممنون‌عزیزم؛اخه من تو کانالی انچنانی عضو نیستم که از این تبلیغات گذاشته باشه

ممنون عزیزم ولی امروزم دیدم دوتا گیف توش بود حالم بد شد میم نکنه هک شده باشم

ممکنه گیف قبلی یا بعدیش که نگا میکردی خود به خود دانلود شده

خب تو قسمت حریم خصوصی نشست های فعال نگا کن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
ممکنه گیف قبلی یا بعدیش که نگا میکردی خود به خود دانلود شده  خب تو قسمت حریم خصوصی نشست های ...

نگاه کردم فقط مشخصات گوشی خودم بود،من تو کانالی عصو نیستم از این گیفا بزاره

اها نمیدونم شاید گپ 😅حالا بیخیال چیزی نیست☺

مگه میشه🙂

اره من از یه هکر شنیدم 😂رفتم نگا کردم دیدم درسته.البته خیلی سال پیشا.ادرس در مورد لاین هم داده بود.اونجام کلی چیز بود ک من اصلا دان نکرده بودم

الان ک مجازی ندارم😁

یعنی‌من با یکی گپ کردم از این عکسا فرستاده یاخدااا مگه میشه خودم ندیده باشم عکس بفرسته