2777
2789
آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکسآپلود عکسآپلود عکسآپلود عکس

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امام حسن همه کسه منههههههههه... زندگی منه .. عشق منههههههههههه

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

سوگل جوون تاپیک ختم زیارت جامعه هم به دوستان بگوو بیان دوست دارن
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
میلاد آقا به تمام شیعیان مبارک باشه انشالله اللهم عجل لولیک الفرج
حجاب همان چادری بود که بین درو دیوار سوخت اما از سر فاطمه(س) نیفتاد'یا فاطمه الزهرا(س) کوچولویی که مدت ها منتظرش بودم بیمه ی امام زمان (عج)
عیدتون مبارک اقا امام حسن عیدی بده به همه انشاالله به کریم اهل بیت متوسل بشیم
همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
آپلود عکس یا کریم اهل بیت! تو آن آیه‌ای که از سوره کوثر نازل می‌شوی تا منجی روز محشر باشی. تو آمدی و پرده‌های شب را کنار زدی تا در زلالی سینه‌ات، پرنده ‌ایمان، دوباره اوج بگیرد.
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●