2777
2789

دخترم وقتی شیرخوار بود شوهرم گفت خونه رو کابینت کنیم تا گرونتر نشده واسه همینم‌چون کارگر داشتیم من خونه خودم‌نموندم شوهرمم میرفت سرکار.همسایه فضولمون یه خانم معلم بازنشسته...در نبود من اومد در زد کارگر که درو باز کرد هولش داد اومد تو فضولی بعد گفت اینا پول از کجا میارن کابینت میزنن بعد اومد تو حیاط و تو خونه رو دید زد ببینه چی دارم و ندارم بعد رفت😐وقتی فهمیدم داشتم اتیش میگرفتم خواستم برم در خونش حالشو جا بیارم شوهرم نزاشت

یه همسایه دیگمون که یک گامبوی ۵۶ ساله هست ازش واسه یه کاری درخواست کمک کردم دستشو آورد جلوم دراز کرد گفت اگه قول بدی ازم فرار نکنی منم قول میدم همه کار برات بکنم.منم گفتم منظورت چیه گفت هیچی شوخی کردم...قبلا هم کرم میریخت ک اینبار کلا قطع رابطه کردیم باهاش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند ماهه بودم ( هنوز يك سالم نبود)همسايمون اومد پايين گفت صداي سكسكه بچتون نميذاره بخوابم😐

همسايه ديگمون ميگه اخر هفته ها ياختمون بتيد اروم باشه سگ و گربمون استراحت كنن😶

متفاوت بودن به معناي ديوونه بودن نيست😔

وقتی من و همسرم با هم زندگی میکردیم یه همسایه داشتیم یه خانم مسن بودند

البته الان هم هستند ولی دیگه فضولی ما رو نمیکنن

چند بار زنگ زدن اورژانس اجتماعی که این اقا دختر اورده !

یک بار زنگ زدن پلیس که ما مهمونی گرفته ایم

یکبار هم اومدن تذکر دادن که صدای زناشویی مون میره خونه شون

اون شب اتفاقا من خونه نبودم و سفر بودم  

مدام در حال تذکر بودن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

عاقا منم گامبوام با گامبو ها مهربون باشید 😭😭

عزیز دلم منظوری نداشتم این مرده انقدر عوضی بود خواستم تیپشو توصیف کنم متوجه بشین یه مرد خیلی خیلی چاق ک‌نمیتونه راه بره حتی زنشم خیلی چاقه ک هیچوقتم خونه نیست خودشم اژانسه.همشم منو میدیداز رابطه با زنش تعریف میکرد یعنی ریز و درشتشو 😐

همسایه سابق ما زنه شیف بود شبا دختر خاک برسرش شبا نامزدشو میاورد تا ۷ صبح صدا خاک برسری میدادن.خدا لعنتش کنه باعث شد همش عصبی باشمو تپش قلب میگرفتم از استرس که شبا صداش میاد جلو شوهرو بچم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
یا خداااا....اینارو از کجا اوردی تو😂😂😂خداروشکر ما هرچی همسایه داشتیم هیچ کاری به کار هم نداشتیم و ...

باور کن اولی رو اصلا محلش نمیزاشتم از اول چون چند بار شاهد حسادتو فضولیش بودم حتی سلامشم نمیکردم